reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Ja mam dziś taki podły humor... Nie wiem ile to wszystko jeszcze będzie trwało. Z jednej strony nie wyobrażam sobie, że mielibyśmy zrezygnować ze starań, chyba psychicznie bym sobie z tym nie poradziła. A z drugiej też nie wiem, ile jeszcze damy radę znieść. Ginka ostatnio już mi mówiła o zrobieniu drożności i że ogólnie jeszcze 3 cykle stymulowane a później klinika niepłodności. A mój mąż w to raczej nie pójdzie, bo już mi mówi, że dla niego to trochę za wiele. Chciałabym spróbować mocno pocisnąć płodną dietę, ale prawda jest taka, że ja często jem w pośpiechu i nie zawsze mam czas przygotować sobie fajny posiłek. A dwa kupiłam jakieś jadłospisy i spora część tych rzeczy mi nie smakuje, więc mąż z synem tym bardziej nie zjedzą, a nie mam czasu gotować podwojnie. Ale będę próbować chociaż trochę tych płodnych produktów wprowadzać do diety, może coś to da
Jest ostatnio ogólnie mam wrażenie jakaś niska energia. 😢
Pamiętaj, że robisz co możesz. ❤️
Afirmuję, żeby klinika nie była Ci potrzebna - przez 3 miesiące jeszcze wiele się może zdarzyć. 🌺

reklama
Jest ostatnio ogólnie mam wrażenie jakaś niska energia. 😢
Pamiętaj, że robisz co możesz. ❤️
Afirmuję, żeby klinika nie była Ci potrzebna - przez 3 miesiące jeszcze wiele się może zdarzyć. 🌺
Oby, bo nie dość, że teraz nie mogę zajść, to u mnie jest też problem z utrzymaniem, więc niezłe combo... Ale muszę na pewno wziąć się za tę dietę i więcej ruchu

Oby, bo nie dość, że teraz nie mogę zajść, to u mnie jest też problem z utrzymaniem, więc niezłe combo... Ale muszę na pewno wziąć się za tę dietę i więcej ruchu
Wiesz, prawda jest taka, że człowiek ma niestety tylko jedną dobę. Czasem niepotrzebnie same wpędzamy się w poczucie winy, że robimy za mało, a wcale tak nie jest. Ja uważam, że każda z nas robi tu absolutne maksimum, nie każdy znalazłby tyle siły w sobie. ❤️

Wtrąca się z moim przypadkiem i testem, który mnie nieźle zrobił w ciula..
Luty, test 100% pozytyw, jadę na betę i widzę >0,2
Także test był po prostu wadliwy (a sama myślałam, że to się na pewno nie zdarza, żeby aż takie kreski pokazywał)
Omg 🤯 ale życie lubi z nas drwić ... 🙈

Oczywiscie, ze robimy na maksa tyle ile mozemy, nie da sie wiecej, nawet jesli kiedys odpuscimy, a potem bijemy sie w piers i pada „a moglam wtedy…” nie moglas! Widocznie potrzebowalas odpoczac, odciac sie, odpuscic bo to bylo dla Ciebie wazniejsze w danym momencie! I prosze to zapamietac :D

Wtrąca się z moim przypadkiem i testem, który mnie nieźle zrobił w ciula..
Luty, test 100% pozytyw, jadę na betę i widzę >0,2
Także test był po prostu wadliwy (a sama myślałam, że to się na pewno nie zdarza, żeby aż takie kreski pokazywał)
O rety! Szok, nie sądziłam że aż takie są... to naprawdę może zaboleć..

reklama
Do góry