Sandra.milosz30
Aktywna w BB
Hej. Owulacja potwierdzona jestem 8 dpo. Staramy się o maluszka
Ok 3 dni po owulacji zaczęły boleć mnie piersi i dół brzucha. I tak się utrzymywało. 6 dpo dopadła mnie chyba jakaś grypa
gorączka , ból mięśni ,osłabienie ,senność mega. Na drugi dzień wczoraj jak ręką odjął ,jedynie ból mięśni został. Ale zaniepokoił mnie fakt że nagle ból piersi i brzucha zniknął razem ze śluzem
dziś właśnie mam 8 dpo. wstałam jak nowonarodzona pełna siły ,chęci do życia 
ale trwało to chwilę bo zakręciło mi się w głowie co jakiś czas. Byłam mega osłabiona zmierzyłam temp . 36,1 C jak zawsze pod językiem. Nic mnie nie bolało ani nic. Temperatura taka utrzymywała się przez kilka godzin. I nagle zaczęły mnie strasznie boleć piersi ,skurcze w dole brzucha , zmiana zapachu wszystko zaczęło mi śmierdziec nawet moje ulubione perfumy czy też ulubiony płyn do prania. I oczywiście temperatura wzrosła do 37 C i stoi w miejscu . Czuje dziwne bulgotanie jakby w dole brzucha 
nie wiem jak to nazwać. Czy myślicie że możliwe że ten spadek temp i te objawy były właśnie zagnieżdżeniem się zarodka ?? Może któraś z was tak miała ?? Będę wdzięczna za odpowiedzi
Ok 3 dni po owulacji zaczęły boleć mnie piersi i dół brzucha. I tak się utrzymywało. 6 dpo dopadła mnie chyba jakaś grypa