reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

@LadyStrejser ciągle wierzę w pozytywny rozwój sytuacji u Ciebie, dawaj znać jak sytuacja. Jesteśmy z Tobą 🫂

@Gryfin miłego dnia 😘 I kciuki za monitoring!

@kami1094 🤣🤣 Jutro się poprawię!
Jak sie miewasz? 😘

@unikke1 ciekawe czy wytrzymasz do czwartku 🥹✊🏻🍀

@Peppcia kiedy wizyta? 😳😱
Ten koszmarnie odległy termin to na nfz czy prywatnie?

@patszy o, jak fajnie 🥹 kciuki za wizytę i niech procedura będzie dla Was łaskawa 😊

@niezapominajka876 piękne kreski! 🥹

Na NFZ 🤦‍♀️🙈

reklama
Powiem Ci że ja mam chaos w głowie jeżeli chodzi o suple i tym podobne bo tego jest cała masa a nie lubię łykać bezsensu także to co piszesz wydaje się być konkretem 😁

Kiedyś usłyszałam wypowiedź gina że jak zachodzi się w ciążę to już połowa sukcesu, choć brzmi to średnio mając na uwadze że kończą się one stratami. Po prostu musimy patrzeć nie tylko z nadzieją ale i wiarą w to że doczekamy się w końcu szczęśliwego finału 🥰
Ja łykam tylko jedno suple + Dha i one mi bardzo fajne wyregulowały cykl, pozbyłam się krwawień przed okresem i sam okres zaczęłam przechodzić łagodniej 🥹 wiec ja mogę te moje polecić, mają w sobie też trochę izytolu - biorę PrenaCare + Prenatal Dha

Ja łykam tylko jedno suple + Dha i one mi bardzo fajne wyregulowały cykl, pozbyłam się krwawień przed okresem i sam okres zaczęłam przechodzić łagodniej 🥹 wiec ja mogę te moje polecić, mają w sobie też trochę izytolu - biorę PrenaCare + Prenatal Dha
We wszelkich kapsułkach te dawki inozytolu są niestety zbyt małe - i tak należałoby czymś dokładać.

Czekam na efekt starań, jeszcze chwilka ale jeżeli tym razem się nie uda to gin, mój wiek i wiek Partnera to mieszanka wybuchowa i nie ma na co czekać więc jak mnie lekarz zarzuci badaniami to wolałabym to zrobić na NFZ
Idz potwierdzic prywatnie, a jak bedziesz miec potwierdzone to na nfz powinni wpisac Cie w ciagu 2 tygodni 🙊

Kojarzę, że nawet na easy home ktoś miał jakiś czas temu fałszywą różową kreskę.
Ja też miałam i to czekając na owulację chciałam sprawdzić te testy bo wcześniej ich nie miałam 😂

Nadrobiłam was, cały weekend panieński i laski… spadłam ze schodów. Miałam za długą sukienkę i butem zahaczyłam, poleciałam z samej góry jak Małysz. Tak długo leciałam, że zdążyłam sobie pomyśleć, że jak się roztrzaskam to co z młodym będzie bo mąż wyjeżdża w niedziele. Na szczęście skończyło się tylko na stłuczeniach i to było jeszcze przed jakimkolwiek drinkiem 🙈
Jak fajnie moje rozstępy widać 😂 ale nigdy nie miałam niczego złamanego, skręconego, nie spadłam nigdy z niczego. Bałam się.
I jak wróciłam mieliśmy tylko jeden dzień na seks, mąż się bał mnie dotknąć, ale czego się nie robi podczas starań i to jeszcze musi wystarczyć bo nie mamy szans na seks przez najbliższe 2tyg 🙈

Załączniki

• 3A49CB94-256D-4410-BE83-0BE702A3D158.jpeg
    3A49CB94-256D-4410-BE83-0BE702A3D158.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 107
  • A905FF9A-26B3-4D37-8B19-CBA2684EC0C8.jpeg
    A905FF9A-26B3-4D37-8B19-CBA2684EC0C8.jpeg
    218,5 KB · Wyświetleń: 104
  • A0CE8853-8D13-40CA-9033-38F13A9E0531.jpeg
    A0CE8853-8D13-40CA-9033-38F13A9E0531.jpeg
    607,2 KB · Wyświetleń: 106
Ja też miałam i to czekając na owulację chciałam sprawdzić te testy bo wcześniej ich nie miałam 😂

Nadrobiłam was, cały weekend panieński i laski… spadłam ze schodów. Miałam za długą sukienkę i butem zahaczyłam, poleciałam z samej góry jak Małysz. Tak długo leciałam, że zdążyłam sobie pomyśleć, że jak się roztrzaskam to co z młodym będzie bo mąż wyjeżdża w niedziele. Na szczęście skończyło się tylko na stłuczeniach i to było jeszcze przed jakimkolwiek drinkiem 🙈
Jak fajnie moje rozstępy widać 😂 ale nigdy nie miałam niczego złamanego, skręconego, nie spadłam nigdy z niczego. Bałam się.
I jak wróciłam mieliśmy tylko jeden dzień na seks, mąż się bał mnie dotknąć, ale czego się nie robi podczas starań i to jeszcze musi wystarczyć bo nie mamy szans na seks przez najbliższe 2tyg 🙈
Omg strasznie to wygląda… współczuję mocno. Byłaś u lekarza sprawdzić czy na pewno tylko stłuczenia ?

reklama

O chryste!

Do góry