reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Ja też miałam i to czekając na owulację chciałam sprawdzić te testy bo wcześniej ich nie miałam 😂

Nadrobiłam was, cały weekend panieński i laski… spadłam ze schodów. Miałam za długą sukienkę i butem zahaczyłam, poleciałam z samej góry jak Małysz. Tak długo leciałam, że zdążyłam sobie pomyśleć, że jak się roztrzaskam to co z młodym będzie bo mąż wyjeżdża w niedziele. Na szczęście skończyło się tylko na stłuczeniach i to było jeszcze przed jakimkolwiek drinkiem 🙈
Jak fajnie moje rozstępy widać 😂 ale nigdy nie miałam niczego złamanego, skręconego, nie spadłam nigdy z niczego. Bałam się.
I jak wróciłam mieliśmy tylko jeden dzień na seks, mąż się bał mnie dotknąć, ale czego się nie robi podczas starań i to jeszcze musi wystarczyć bo nie mamy szans na seks przez najbliższe 2tyg 🙈
Łosz k*rwa 🫣
No toś poleciała, Pani. 😜 Dobrze, że żyjesz i jesteś w jednym kawałku! ❤️

reklama
Omg strasznie to wygląda… współczuję mocno. Byłaś u lekarza sprawdzić czy na pewno tylko stłuczenia ?
Nie byłam, na drugi dzień nie mogłam ręki do góry podnieść co prawda i chciała mnie tam dziewczyna w ciąży zawieźć na sor, ale poczekałysmy i jest ok praktycznie mnie już nic nie boli jedynie te siniaki

Ja też miałam i to czekając na owulację chciałam sprawdzić te testy bo wcześniej ich nie miałam 😂

Nadrobiłam was, cały weekend panieński i laski… spadłam ze schodów. Miałam za długą sukienkę i butem zahaczyłam, poleciałam z samej góry jak Małysz. Tak długo leciałam, że zdążyłam sobie pomyśleć, że jak się roztrzaskam to co z młodym będzie bo mąż wyjeżdża w niedziele. Na szczęście skończyło się tylko na stłuczeniach i to było jeszcze przed jakimkolwiek drinkiem 🙈
Jak fajnie moje rozstępy widać 😂 ale nigdy nie miałam niczego złamanego, skręconego, nie spadłam nigdy z niczego. Bałam się.
I jak wróciłam mieliśmy tylko jeden dzień na seks, mąż się bał mnie dotknąć, ale czego się nie robi podczas starań i to jeszcze musi wystarczyć bo nie mamy szans na seks przez najbliższe 2tyg 🙈
Boże kochanych! Przerażajaco to wygląda. Podjechałam bym do lekarza żeby sprawdzić czy nie trzeba żadnych leków przeciwzakrzepowych

To będxie dziecko spłodzone w bólach 🤪 a tak na poważnie to poza siniakami rzuciły mi się w oczy Twoje piękne włosy i ten gruby warkocz! 🥹😍

Rany Chrystusowe 😱😱 jedno szczęście,że się nic nie stało poważnego - ale bądź czują bo wstrząs mózgu może wyjść po czasie 🙄
Boli na samą myśl 🫂
Rozstępy? Gdzie? Ja widzę tygrysie paski! 😘

Boże kochanych! Przerażajaco to wygląda. Podjechałam bym do lekarza żeby sprawdzić czy nie trzeba żadnych leków przeciwzakrzepowych
Kurczę o tym nie pomyślałam
To będxie dziecko spłodzone w bólach 🤪 a tak na poważnie to poza siniakami rzuciły mi się w oczy Twoje piękne włosy i ten gruby warkocz! 🥹😍
Noo na pewno byśmy zapamiętali ten dzień gdyby do tego doszło ♥️ dziękuję♥️
Rany Chrystusowe 😱😱 jedno szczęście,że się nic nie stało poważnego - ale bądź czują bo wstrząs mózgu może wyjść po czasie 🙄
Boli na samą myśl 🫂
Rozstępy? Gdzie? Ja widzę tygrysie paski! 😘
Zapomniałam o wstrząsu🤯 ale źrenice ok, nie jest mi niedobrze, chyba nie powinnam mieć..
jak dobrze was tu mieć 🫶

@niezapominajka876 sciemniala i to jak!!!! Kiedy wracasz do pl?

@LadyStrejser trzymam kciuki, prosze nie nastawiac sie na pesymistyczne mysli, rano bylo lepiej! :D

@white_lotus jak tam nastroj?

Co do rocznika ciesze sie, bo myslalam, ze bede jedna z najstarszych 😂 33 na liczniku, kolo 22 w glowie, a 65 w kosciach 😂
Powtorzylam bete 🙊 jest małe uff. Byle do usg. A pozniej byle do… cos wymysle 😁

reklama
Do góry