reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Ja kiedyś mialam bransoletkę taką cieniutką z plantwear. Przetrwała wszystko, nie zdejmowałam jej 5 lat. Ślub, dwa porody, nawet na sali operacyjnej pytali czy mają mi ją zdjąć.

I ktoregoś dnia syn mi ją zerwał na placu zabaw i już jej nie znalazłam 😭
Teraz wyjadę jak typowa zaboboniara - spełniła swoją rolę i poszła w świat. 🤗

Teraz wyjadę jak typowa zaboboniara - spełniła swoją rolę i poszła w świat. 🤗
Tez tak pomyślałam 🤣
1000036772.gif

Jezu jaka ja mam dziś zgagę, to jakiś dramat. Mój organizm na chyba dziś niechęć do wszystkiego nawet do trawienia.
Ja dzisiaj czuję się fatalnie... Od rana mi bardzo słabo i ciągle kręci mi się w głowie... Nie mam totalnie mocy, jakby ktoś ze mnie całość wypompował.

Dziś 10dc, od jutra zacznę robić owulaki. Mam nadzieję, że w tym cyklu będzie owulacja normalnie a nie późno jak w lipcu.

Ja dzisiaj czuję się fatalnie... Od rana mi bardzo słabo i ciągle kręci mi się w głowie... Nie mam totalnie mocy, jakby ktoś ze mnie całość wypompował.

Dziś 10dc, od jutra zacznę robić owulaki. Mam nadzieję, że w tym cyklu będzie owulacja normalnie a nie późno jak w lipcu.
Będzie, będzie piękna owulacja, zobaczysz. Nie ma upału, organizm odpocznie i będzie dobrze.

To chyba taki dzień…

Mi Flo cały czas przypomina żebym przypadkiem nie zapomniała zaznaczyć okresu 🫣 dzięki Flo, na pewno będę pamiętać 🤣

reklama
Do góry