Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mi się podoba ostatnio! Ja mam całą listę imion które mi się podobają, wybredna nie jestemU nas syn miałby na imię Ignaś![]()
Lucja to moje top 1, wymiennie na Aleksandra jak M bedzie za bardzo oponowalTeż mi się podoba ostatnio! Ja mam całą listę imion które mi się podobają, wybredna nie jestemMam Łucję, która miała być ewentualnie Felicją, ale już się spóźniłam na drugie bobo bo jej siostra przyrodnia dostała to imię
Ostatnio mi chodzi po głowie Julian, Maksym, Ignacy.. a od zawsze jeszcze Bartłomiej.
Też mi się podoba ostatnio! Ja mam całą listę imion które mi się podobają, wybredna nie jestemMam Łucję, która miała być ewentualnie Felicją, ale już się spóźniłam na drugie bobo bo jej siostra przyrodnia dostała to imię
Ostatnio mi chodzi po głowie Julian, Maksym, Ignacy.. a od zawsze jeszcze Bartłomiej.
Kuźwa pamiętam te okresy jak świeżo założony tampon po chwili był zalany, współczuje bardzoOd wczoraj mnie nie było i nadrobić Was to masakra
Mój okres jest jak lawina, dzisiaj w pracy mi nawet tampon przemokł (sory za szczegóły)
Chce już koniec![]()
Ale mam mega rozkmine, czy nie było coś na rzeczy przy tym cyklu, bo raczej mam dość szybkie i skąpe a tu się leje jak z rynnyKuźwa pamiętam te okresy jak świeżo założony tampon po chwili był zalany, współczuje bardzo
Ja jestem obecnie 10+5 i miewam do tej pory kłucie tylko z jednej strony, ale u mnie takie kłucie było też normą przed ciążą, tylko teraz mam wrażenie, że jest bywa bardziej intensywne. Po powrocie z wakacji zrób sobie betę, progesteron, przyrost, a jeśli to się będzie utrzymywać to warto sprawdzić ulokowanie pęcherzyka.Dziewczyny, czy to normalne że na początku cięży boli mnie tylko jeden bok? Tak czasami klująco że muszą rozmasowac, boję się że coś jest nie takjak dobrze że w czwartek wracamy do Polski i będę mogła zrobić przyrosty
Na moje oko tak. Ja to z ciąży od początku pamiętam ciągle jakieś pobolewania, ukłucia, dźganiaDziewczyny, czy to normalne że na początku cięży boli mnie tylko jeden bok? Tak czasami klująco że muszą rozmasowac, boję się że coś jest nie takjak dobrze że w czwartek wracamy do Polski i będę mogła zrobić przyrosty