Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z grzybow to moze rozpoznalabym pieczarke, dlatego jak chodzilam zbierac to z tata, ktory sie znaale taka kanie w panierce z bulki tartej to bym zjadla
![]()
Już dawno nie łowiłam a bardzo lubię. Zbierać grzyby tez! Ja dziecko lasu jestemŁowisz ?
Ha ha ha nooo ściągnęłaś mnie myślami@Peppcia a Ty taka twarda, że wytrzymasz z testem do jutra?Ile to będzie dpo?
No co Ty, leć do rossmanna po test o czułości 10Ha ha ha nooo ściągnęłaś mnie myślamibo właśnie śniło mi się że robiłam test ale wynik raz był pozytywny a raz negatywny
no więc nie wytrzymałam i dzisiaj zrobiłam. To jest 11/12 dpo i niestety biało
co prawda to był test taki o czułości minimum 25 ale to chyba już nic z tego nie będzie, choć tym razem mnie piersi taaak dziwnie bolą i tak długo jak na ten dzień cyklu ale wiadomo cykl cyklowi nierówny
![]()
Myślisz że beta mogłaby być jeszcze taka niska w 12 dpo żeby jej taki test nie wykrył?No co Ty, leć do rossmanna po test o czułości 10Komisja czeka!
![]()
Ja wczoraj w rossmanie kupiłam jeszcze 4 testyW ogóle chciałam zaznaczyć, że to, że trzeba Was wywoływać do sikania i wrzucania zdjęć się mnie nie podoba!Co to za potajemne sikanie
![]()