kami1094
Fanka BB :)
Po tym jak w styczniu na ciulatym tanim teście miałam ledwo co kreskę przy becie 1830 to jestem w stanie uwierzyć we wszystkoMyślisz że beta mogłaby być jeszcze taka niska w 12 dpo żeby jej taki test nie wykrył?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Po tym jak w styczniu na ciulatym tanim teście miałam ledwo co kreskę przy becie 1830 to jestem w stanie uwierzyć we wszystkoMyślisz że beta mogłaby być jeszcze taka niska w 12 dpo żeby jej taki test nie wykrył?
A jaką diagnostykę planujesz?Dzień dobry !
Ja po wizycie, powiem wam że dawno nie czułam się tak zaopiekowana. Super lekarz. Ten cykl lecimy normalnie, na lewym jajniku pęcherzyk 17 mm.
Mamy plan działania i baaardzo było mi to potrzebne. W końcu mam takie poczucie, że coś się zmieni. Dostałam skierowanie do szpitala na pełną diagnostykę no i partner na badanie nasienia. W końcu trochę odżyłam![]()
Dobra zaraz idę z psiakami to poczłapiemy do roskaNo co Ty, leć do rossmanna po test o czułości 10Komisja czeka!
Przecież 111/12 dpo to na czułych testach są duszki, 25 może nic nie pokazać.
![]()
Test 25 może ci jeszcze nie wykryć w 12dpo ciąży. Ja miałam 10 dpo bete 16 i takie duszki, malutkie kreski na 10. Wiec sikaj na 10 nie na 25!Myślisz że beta mogłaby być jeszcze taka niska w 12 dpo żeby jej taki test nie wykrył?
Nie no, Te kreseczka jest ciemniejsza niż wczorajJadę na bete, bo nie wytrzymam. To już chyba nie zastrzyk.
Póki co cały panel hormonalny + badania nasienia w zależności od wyniku później możliwe że histeroskopia + drożnośćA jaką diagnostykę planujesz?![]()
Test już kupiłamTest 25 może ci jeszcze nie wykryć w 12dpo ciąży. Ja miałam 10 dpo bete 16 i takie duszki, malutkie kreski na 10. Wiec sikaj na 10 nie na 25!
Dzień dobry !
Ja po wizycie, powiem wam że dawno nie czułam się tak zaopiekowana. Super lekarz. Ten cykl lecimy normalnie, na lewym jajniku pęcherzyk 17 mm.
Mamy plan działania i baaardzo było mi to potrzebne. W końcu mam takie poczucie, że coś się zmieni. Dostałam skierowanie do szpitala na pełną diagnostykę no i partner na badanie nasienia. W końcu trochę odżyłam![]()
Mnie mąż zaraził wędkarstwem, na początku zaczynaliśmy od spinningu albo mała wędka na robaczki, a teraz normalnie karpie po 30kg łapiemyJuż dawno nie łowiłam a bardzo lubię. Zbierać grzyby tez! Ja dziecko lasu jestemza dzieciaka zbieranie jagód, grzybów, latanie z wędka po stawach i łowienie takich małych rybek. Piękne czasy