daariaa9
Fanka BB :)
Czytałam, że w wielu miejscach spotyka się takie skupiska i się szykują do odlotu.Ale chyba zawsze odlatywaly w sierpniu nie? Chociaz pierwszy raz w zyciu widzialam takie skupisko, 4-5 ok, ale tyle?!
Ps. Mamy już sierpień
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czytałam, że w wielu miejscach spotyka się takie skupiska i się szykują do odlotu.Ale chyba zawsze odlatywaly w sierpniu nie? Chociaz pierwszy raz w zyciu widzialam takie skupisko, 4-5 ok, ale tyle?!
Ja Ci powiem, że jakoś w tym msc też mega luz mam, miałam dzisiaj zacząć owulaki robić, a całkowicie o tym zapomniałam, bo o tym nie myślęJa ten cykl powinnam siedzieć na ławeczce w sumie. Tylko 1 seks i to 3/4 dni przed owu. Bez testów, bez sprawdzania który dzień. Aż dziwnie bo od stycznia to spina była, a w tym miesiącu taki luz i szczerze powiem, że fajnie było tak wyluzować![]()
CIERPIEŃCzytałam, że w wielu miejscach spotyka się takie skupiska i się szykują do odlotu.
Ps. Mamy już sierpień![]()
A czemu nie ma szansy?Ja właśnie kupiłam w rossmannie dwa testy ciążowe, ale narazie nie robię. Już się czuję okresowo, szkoda tylko testua w tym miesiącu raczej szansy nie ma. Ale za to kupiłam sobie też olej z wiesiołka i jakieś witaminki przed-ciążowe
![]()
A jakoś tak się mijaliśmy, ja nie mierzyłam temperatury w tym cyklu, ogólnie się nie przyłożyliśmy z myślą że na spokojnie po powrocie z wakacji zaczynamy temat na porządnieA czemu nie ma szansy?![]()
Kolejna optymistkaA jakoś tak się mijaliśmy, ja nie mierzyłam temperatury w tym cyklu, ogólnie się nie przyłożyliśmy z myślą że na spokojnie po powrocie z wakacji zaczynamy temat na porządnie![]()
Trudna sytuacja… jeśli dacie radę bez drugiej wypłaty przez okres ciąży to nie robiłabym pauzy, jeśli nie to jednak ta pauza byłaby wskazana. My też się staraliśmy w momencie kiedy nie miałabym l4 i macierzyńskiego, ale przekalkulowaliśmy że damy radę finansowoJa Ci powiem, że jakoś w tym msc też mega luz mam, miałam dzisiaj zacząć owulaki robić, a całkowicie o tym zapomniałam, bo o tym nie myślę
Ale ja mam też zajętą głowę szukaniem pracy, niestety w obecnej pracy pracuje tylko do końca sierpnia i mocno się zastanawiam co mam robić, czy sierpień zrobić pauzę czy nie. Boje się, że nie znajdę żadnej roboty... W moim zawodzie ( kosmetyczka ) nie ma ofert pracy i muszę znaleźć cokolwiek na te pół roku, bo w styczniu kończę szkołę, będę miała egzaminy zawodowe i nowy zawód i w tym zawodzie będę chciała pracować.
Ehh, stresuje mnie to wszystko.
Kochana ja sie codziennie czuje okresowo i wlasnie mam taki ciężar na brzuchu jakbym zaraz miała zrzucić wielki skrzepJa właśnie kupiłam w rossmannie dwa testy ciążowe, ale narazie nie robię. Już się czuję okresowo, szkoda tylko testua w tym miesiącu raczej szansy nie ma. Ale za to kupiłam sobie też olej z wiesiołka i jakieś witaminki przed-ciążowe
Ej, a dla faceta olej z wiesiołka coś daje? Bidny, łyka wszystko co mu dam..![]()
Dla mężczyzn lepiej olej z czarnuszkiJa właśnie kupiłam w rossmannie dwa testy ciążowe, ale narazie nie robię. Już się czuję okresowo, szkoda tylko testua w tym miesiącu raczej szansy nie ma. Ale za to kupiłam sobie też olej z wiesiołka i jakieś witaminki przed-ciążowe
Ej, a dla faceta olej z wiesiołka coś daje? Bidny, łyka wszystko co mu dam..![]()