Patii26
Fanka BB :)
No my mamy jedną córkę 4 latke i bardzo chcemy dla niej rodzeństwa. Ona też już bardzo chce mieć siostrzyczkę albo braciszka i często wspomina o tym.Mam to samo terazza spokojnie sie robi i czlowiek chce takiego malego szkrabka
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No my mamy jedną córkę 4 latke i bardzo chcemy dla niej rodzeństwa. Ona też już bardzo chce mieć siostrzyczkę albo braciszka i często wspomina o tym.Mam to samo terazza spokojnie sie robi i czlowiek chce takiego malego szkrabka
![]()
dziś przyszedłMożesz się udzielać, normalnie byłaś zapisana na testowanie przecież. Tylko wpisałam Citak jak chciałaś - skoro okresu jednak nie ma to rozumiem, że usunąć ten symbol?
Testowałaś jeszcze potem? 10 dni spóźnienia to już sporo, jaki masz plan działania w związku z tym?![]()
Może prolaktyne? Robiłaś?dziś przyszedł
jutro idę zrobić hormony z krwi, tsh
a dalej.. nie wiem.. czas pokaże![]()
będę też jutro robićMoże prolaktyne? Robiłaś?
Ooo to u Nas jeszcze córka nie wspomina o rodzeństwie, ale widzę jak bawi się z kuzynostwem to już bym bardzo chciala dla niej tego na codzieńNo my mamy jedną córkę 4 latke i bardzo chcemy dla niej rodzeństwa. Ona też już bardzo chce mieć siostrzyczkę albo braciszka i często wspomina o tym.
A ile córka ma lat ?Ooo to u Nas jeszcze córka nie wspomina o rodzeństwie, ale widzę jak bawi się z kuzynostwem to już bym bardzo chciala dla niej tego na codzień![]()
3 latka, ma dwie kuzynki i 3 kuzynów, akurat wszyscy spędzają wakacje w naszym domu bo dwójka z nich przyleciała z USA na wakacjeA ile córka ma lat ?
Moja córka ma aż 4 kuzynów i ani jednej kuzynki![]()
Tak oczywiście ze sie zgodziłam, to były czasy covida. Jakoś te młodziki muszą nabrać praktyki by pozniej ratować kobiety i maluszki.Ale zapytali Cię o zgodę, prawda?