callina
Fanka BB :)
no ja mam 55 kg ale fałdka jest i wkurzaMam takie samo myślenie hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja mam 55 kg ale fałdka jest i wkurzaMam takie samo myślenie hehe
Będziemy razem działać we wrześniuJa też pierwsze
Jeszcze zastanawiałam się nad zaczęciem stymulacji w sierpniu, ale moja lekarka jedzie na urlop, więc wierze że do znak od losu żeby czekać na wrzesień![]()
to u mnie we wrześniu przerwaBędziemy razem działać we wrześniu![]()
Tak właśnie przeczuwałam. Drugi raz dziś wystosuję tę prośbę - proszę nie cichać.Niefajnie, że tak wyszło, ale pamiętaj, że też możesz być raz tą, którą my będziemy pocieszać i przynosić kawę.
Nie bądź z tym sama!
Kiedy kolejna wizyta i jaki jest plan działania?
Hej, jajniki sobie jaja robią bo tak już mają, ale Ty się nie możesz poddać. Jesteś silna, robisz co możesz, chwilowy dołek to nic złego, ale ogarnij się i wracaj do gry. Dasz radę, pokaż jajnikom kto tu rządzia tak serio, to nie zamykaj się, każda z nas ma różne historie ale wierzę, że z różnymi przebojami ale wszytskie doczekamy się bobasa! Takiego wiesz, małego, płaczącego bobasa, który nam spędzi sen z powiek na wiele tygodni. Przytulam Cię mocno!
Czyli jak sytuacja u Ciebie? Transfer się przesunie?
Ja już swoich przeczuć nie słucham, bo wg nich w ostatnim roku byłam w ciąży jakieś 15 razyNo powiem Ci, ze jak juz byla ciaza to hmm… takie dziwne uczucie/przeczucie. Ze wiedzialam ze moze byc ale cos w srodku mowilo, ze za ciemna jak na zastrzyk.
Ehh porąbane to wszystko. Ale trzymam kciuki za wrzesieńDziękuję
Zjechałam z estrofemu do 1 tabletki przez najbliższe 7 dni i mam też Besins 2 tabletki też przez 7 dni. Później przerwa na okres I od 3 do 8 dc mam lamettę i 8 dc też usg.
Dziękuję Mamę
Tracę cykl po prostu, jak się uda to będzie transfer we wrześniu jednak z moim szczęściem to powinnam napisać, że może będzie![]()
7dpo będzie najlepiej@unikke1 co za piękne wyniki! Gratulacje
@kami1094 proszę Cięsiniaki dużo się zmiejszyły, ale jeszcze boli w tych miejscach.
Siedzę właśnie w dorywczej pracy i żałuję bo pięknie dziś i chciałam się opalać. Jednak w week lecimy nad jezioro to liczę, że tam spalę się na skwarkę
Mąż wrócił w week na stałe do Polski po 2 latach za granicą także szanse na poczęcie wzrosłytak myślę skoczyć na prożek, nie wiem kiedy i czy w ogóle miałam owulację, ale 7dni po domniemanej będzie ok?