callina
Fanka BB :)
ja o 3A ile dziewczyn o drugie lub trzecie bądź czwarte?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja o 3A ile dziewczyn o drugie lub trzecie bądź czwarte?![]()
Ja bym to już uznała jako pikNo dobra czyli owulka będzie szybciej niż w dlugi weekend, dzis nie ma kiedy, bo mąż wraca po 22, ale jutro poprawiamy
Zobacz załącznik 1716174
ooo szybko owulkaNo dobra czyli owulka będzie szybciej niż w dlugi weekend, dzis nie ma kiedy, bo mąż wraca po 22, ale jutro poprawiamy
Zobacz załącznik 1716174
To i tak nieźle w kwietniu płaciłam 200A tak apropo jeszcze ovitrelle to wydałam na niego w aptece 180złja myślałam że max 70-80zł
Nieee peak z moich obserwacji będzie jutro w ciągu dnia, zazwyczaj tak mi wychodzi, że niecałą dobe pozniej wskakuje peak. I tak jest szybciej niż ostatnio, do tej pory to w 13dc zazwyczaj. Fakt, ze ostatnie dwa cykle mam 27dniowe to i owulka widac przyspiesza * w zeszłym cyklu to nie wiem jak bylo, bo na urlopie testow nie robiłam)Ja bym to już uznała jako pik![]()
Pierwszy raz zaczęłam tak szybko, bo coś mi nie pasowało, ze okres o jeden dzień szybcie był ostatnie dwa cykle...ooo szybko owulka, dobrze widzę, że 11dc pik?
widzę, że robiłaś od 5dc testy?
bo właśnie się zamawiam kiedy zacząć chociaż nie wiem czy w tym cyklu będziemy próbować jeszcze
Ale potwierdzalas testami?Ja nie wiem jak mam to powiedzieć staremu..ale chyba mam 4 owulację w tym miesiącu![]()
U mnie testy nie mają racji bytuAle potwierdzalas testami?