reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Gratulacje 🥰 ja byłam dziś u lekarza z powodu bólu podbrzusza . Na tą chwilę wszystko wygląda dobrze , na usg widac póki co tylko maleńki pecherzyk, za 2 tygodnie na kolejną wizytę mam sie zgłosić. Wieku ciąży nie da sie jednoznacznie u mnie określić bo mialam cykl wywolywany i mialam krwawienia przerywane . Jestem 17 dni po owulacji . Mam nadzieję ze na następnej wizycie juz bedzie widać czy jest zarodek .
Ale jak wiesz, kiedy byla owulacja to da sie ustalić wiek ciąży. No i z USG by się dało. Jak 5dni temu mialas betę ponad 60, to na USG jeszcze wręcz nie powinno być nic widać.

Na żywo kreska jest jednolita, dziś powtórzyłam i wyszła taka sama lub minimalnie jaśniejsza. Jutro zrobię jeszcze raz a w poniedziałek pójdę na betę. Chociaż kiepsko to widzę bo dziś 16/17 dpo
z mojego przykładu - też miałam taką słabą kreskę 4 dni po terminie spodziewanej @ :) w moim przypadku owulacja po prostu się przesunęła, dzisiaj beta już 508

z mojego przykładu - też miałam taką słabą kreskę 4 dni po terminie spodziewanej @ :) w moim przypadku owulacja po prostu się przesunęła, dzisiaj beta już 508
Zrobiłam betę dziś, czekam na wyniki. Jedna blada kreska by mnie nie martwiła ale trzy dni pod rząd kreska nawet minimalnie nie ściemniała. Był weekend więc nie miałam szans skoczyć na betę i już się naczytałam czarnych scenariuszy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry