reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Wiecie co, dopiero uwierzyłam w tą ciążę a lekarz do mnie że to jeszcze nie ciąża i mam przyjść po 10 tygodniu jak ciąża będzie. 😭 Ja wiem że jest wcześnie, że 6 tydzień to w sumie nic, ale kurde no, jak można tak powiedzieć jeszcze będąc psychiatrą.
Zmieniłabym lekarza. Ale to ja.
Mam specyficzne zdanie o ciąży i że to jeszcze nie jest dziecko itd ale ciąża to już jest!

Wiecie co, dopiero uwierzyłam w tą ciążę a lekarz do mnie że to jeszcze nie ciąża i mam przyjść po 10 tygodniu jak ciąża będzie. 😭 Ja wiem że jest wcześnie, że 6 tydzień to w sumie nic, ale kurde no, jak można tak powiedzieć jeszcze będąc psychiatrą.
Kurde co za pajac, a usg zrobił? No ale prawda jest taka, że mój reż umawia po 7 tyg 😏

Ty się tym kompletnie nie przejmuj, to wczesna ciąża, beta prawidłowa więc głowa do góry, no i do innego lekarza koniecznie..

Kurde co za pajac, a usg zrobił? No ale prawda jest taka, że mój reż umawia po 7 tyg 😏
Ja rozumiem że może według psychiatrii jest wcześnie, ale właśnie mógł to w taki sposób ująć a nie mówiąc że tutaj ciąży nie ma jeszcze 😬 mnie to aż tak nie zabolało ale gdyby była kobieta po latach starań, in vitro, poronieniach to myślę że po tym psychiatrze potrzebowałaby innego.

Ja rozumiem że może według psychiatrii jest wcześnie, ale właśnie mógł to w taki sposób ująć a nie mówiąc że tutaj ciąży nie ma jeszcze 😬 mnie to aż tak nie zabolało ale gdyby była kobieta po latach starań, in vitro, poronieniach to myślę że po tym psychiatrze potrzebowałaby innego.
Bylam u psychiatry po zaswiadczenie o tokofobii potrzebne co cc. Roztoczyla przede mna wizje, ze w sumie spisuje dzieciaka na straty skoro decyduje sie na cc, ze ona swojej corce wybilaby to z glowy itp. Na koniec dodala, ze dzieci z sn lepiej sobie radza w zyciu ze stresem. Ja jestem z sn 🤡😂

Bylam u psychiatry po zaswiadczenie o tokofobii potrzebne co cc. Roztoczyla przede mna wizje, ze w sumie spisuje dzieciaka na straty skoro decyduje sie na cc, ze ona swojej corce wybilaby to z glowy itp. Na koniec dodala, ze dzieci z sn lepiej sobie radza w zyciu ze stresem. Ja jestem z sn 🤡😂
Też jestem z SN. Nie radzę sobie ze stresem. Mój mąż z cc radzi się doskonale 🤣

reklama
Ja to szczerze podziwiam, że ktoś chce cc😔 ja bardzo nie chce, a doktorek dal mi do zrozumienia, że po dwóch cc to srednio podchodzi do sn 😭😭

Do góry