reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Tylko nie chciałabym robić u niej cytologii bo to bez sensu jeśli za 2 tygodnie idę do mojej, chciałabym tam zrobić badania 🤔 wiec tylko powiem że chciałabym potwierdzić ciąże.
A to byś nie miała cytologi za darmo? I już u swojej nie będziesz płaciła?
Ja cytologię mam świeżą ale jak coś to bym zrobiła przy wizycie.

reklama
Myślę że dużo czasu jeszcze potrzebuje żeby się jakoś uspokoić, do tego 10/12 tygodnia na pewno, mam nadzieję że chociaż pierwsze prenatalne dadzą mi jakiś luz.

Myślę że dużo czasu jeszcze potrzebuje żeby się jakoś uspokoić, do tego 10/12 tygodnia na pewno, mam nadzieję że chociaż pierwsze prenatalne dadzą mi jakiś luz.
To moja 3 ciąża i wiem że będzie jak w poprzednich.
Najpierw czekam do 1 prenatalnych
Później
Amniopunkcja, drugie prenatalne, 26tc bo to już ratują, 3 prenatalne, 37tc bo do noszone 😂

Ja już po, narazie wszystko w dobrym miejscu, zarodka jeszcze nie ma ale powiedziała że to jest kwestia milimetra i będzie, narazie wszystko jest dobrze, na swoim miejscu, o dobrej wielkości. 😁 także na tą chwilę mam lekki luz, jak jej powiedziałam co powiedział psychiatra to tylko skomentowała „no proszę jaki specjalista nie w swojej dziedzinie” 😆

reklama
Do góry