spoko23
Fanka BB :)
mnie nie boli brzuch, ale mam takie uczucie jakbym miała dostać okres i co chwilę biegam do łazienki sprawdzać. Trzeba się uzbroić w cierpliwośćAle za to każdy ból brzucha jak na okres odrazu pojawiała mi się myśl ze nic z tego![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mnie nie boli brzuch, ale mam takie uczucie jakbym miała dostać okres i co chwilę biegam do łazienki sprawdzać. Trzeba się uzbroić w cierpliwośćAle za to każdy ból brzucha jak na okres odrazu pojawiała mi się myśl ze nic z tego![]()
Nie pocieszę Cię, bo na początku ciąży brzuch potrafi tak właśnie pobolewać albo dawać właśnie takie uczucie jak na okres i to nie jest żaden wyznacznikmnie nie boli brzuch, ale mam takie uczucie jakbym miała dostać okres i co chwilę biegam do łazienki sprawdzać. Trzeba się uzbroić w cierpliwość![]()
Mój mąż mi właśnie powiedział że pachnę jak kobieta w ciąży, inaczej. Zastanawiam się kiedy on wąchał jakieś kobiety w ciąży i ile ich byłoNie pocieszę Cię, bo na początku ciąży brzuch potrafi tak właśnie pobolewać albo dawać właśnie takie uczucie jak na okres i to nie jest żaden wyznacznikZostaje tylko czekać na rezultat testu/bety.
Też Cię tak łapie spanie po progesteronie? Ja momentami poprostu sobie rady ze sobą nie dajeMój mąż mi właśnie powiedział że pachnę jak kobieta w ciąży, inaczej. Zastanawiam się kiedy on wąchał jakieś kobiety w ciąży i ile ich byłochyba nie tylko mnie dopadło myślenie życzeniowe
![]()
Ja przez dużą część pierwszego trymestru ciąży po pracy kładłam się na kanapie spać. Mąż mnie budził jak zrobił kolację, jadłam, brałam prysznic i szłam dalej spać ;-)...Też Cię tak łapie spanie po progesteronie? Ja momentami poprostu sobie rady ze sobą nie daje![]()
W dzień jest ok, ale wieczorami padam. Po progesteronie mam za to straszne zawroty głowyTeż Cię tak łapie spanie po progesteronie? Ja momentami poprostu sobie rady ze sobą nie daje![]()
No ja w pracy ledwo sobie radziłam ze sobą naszczescie zaczęłam urlopJa przez dużą część pierwszego trymestru ciąży po pracy kładłam się na kanapie spać. Mąż mnie budził jak zrobił kolację, jadłam, brałam prysznic i szłam dalej spać ;-)...
Nie ma co z tym walczyć.
Też czuję się taka kołowata ale u mnie rano jest super 6.40 wstaje sobie normalnie ale od 13 to już walka o przetrwanie normalnieW dzień jest ok, ale wieczorami padam. Po progesteronie mam za to straszne zawroty głowy![]()
Tak, ja zmieniałam i też w KrkCześć dziewczyny, czy któraś z Was moze leczy sie w Krakowie? Lub czy któraś z Was zmieniała klinike po jednej procedurze?
Trochę mnie rozczarowało podejście kliniki do leczenia ( pomimo tego ze bylam z niej mega zadowolona pare lat temu) I szukam roznych opcji.