Ojj tak, jest co robić przy dzieciach. Ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić siebie w innej roli.Hej, doszło tu chyba kilka nowych dziewczyn, to bardzo fajnie! Niezłą masz gromadkę!![]()
reklama
Angiee
Fanka BB :)
Ale to było plamienie czy już krwawienie?Tak samo przy drugiej ciąży przy wypróżnianiu pojawiła się u mnie krew i to taka krwisto czerwona już myślałam ze ciaza poleciała, na szczęście właśnie to był krwiak dostałam leki musiałam leżeć tydzien i później faktycznie brudziłam już na brązowo ,ale wchłonął się po tygodniu .
Do tej pory dzieci rodziły się średnio co dwa lata. I tak najstarsza ma 10, kolejne 8, 6, 4, 2. Teraz jeśli wszystko dobrze się zakonczy, będzie różnica 3 latka po najmłodszej.Oczywiście, witaj! Ja także czekam na 6 dzieckow jakim masz wieku dzieciaki?
A Twoje dzieci w jakim wieku ?
5) Zakazał mi zupełnie wszystkiego co zawiera cukier (pokreślone dwieście razy że zero ciastek, zero lodów, zero ciast, bo to szkodzi dziecku), wszystkiego co słone (3 razy powtarzał że nie mogę ogórków kiszonych), wszystkiego co ostre, połowy owoców. Cukier mam w normie, wyniki mam w normie... On to przedstawił jako normalną dietę ciążową.
niezapominajka876
Zmień lekarza. Osoby szczupłe, które mają wagę poniżej normy mogą przytyć więcej i to nie zależy od ciebie. To jest chore. Nie waż się codziennie bo psychicznie się wykończysz - wiem co mówię. Do jedzenia to prawda, możesz się zmuszać żeby jest tyle ile powinnaś, ale zdecydowanie nie powinnaś się odchudzić.4) W psychologów ten pan nie wierzy, mam spojrzeć w lustro, powiedzieć sobie: to nie ja, to moje hormony, i "dam sobie sama radę", "do 13 tygodnia minie", "stany depresyjne na początku ciąży są zupełną normą, psycholog tu nic nie pomoże"
I psycholog to nie wymysł. To specjalista. ***** mac, niech ten lekarz się jebnie w łep.
niezapominajka876
Nie ma diety ciężarnej oprócz surowych produktów etc. Możesz jeść wszystko. Tylko wiadomo, balans. Balans jest ważny. Jedz dla siebie i dzidzi, bo dziecko zje z ciebie wszystko czego potrzebuje.5) Zakazał mi zupełnie wszystkiego co zawiera cukier (pokreślone dwieście razy że zero ciastek, zero lodów, zero ciast, bo to szkodzi dziecku), wszystkiego co słone (3 razy powtarzał że nie mogę ogórków kiszonych), wszystkiego co ostre, połowy owoców. Cukier mam w normie, wyniki mam w normie... On to przedstawił jako normalną dietę ciążową.
Angiee
No u mnie właśnie brązowe plamienie zawsze zwiastowało poronienie. A taka żywa krew w tak niewielkich ilościach daje mi nadzieję, że to tylko jakieś naczynko pękło. Szczególnie że widzę to tylko przy wypróżnianiuBrązowe plamienie raczej właśnie nic złego nie zwiastuje, bardziej żywa krew, ale tak malutko to raczej nie masz powodów do obaw.
Uciekaj od niegoPrzepraszam że tak się wbiłam w Waszą rozmowę, ale usłyszałam tyle dziwnych rzeczy na tej wizycie, że nie chciałam zapomnieć![]()
Tak mi sie wydaje, że chyba sama już oceniłaś, ze to jakies brednie

reklama
O matko, uciekaj od niego koniecznie! Wszystko co powiedział to bzdura totalna..Przepraszam że tak się wbiłam w Waszą rozmowę, ale usłyszałam tyle dziwnych rzeczy na tej wizycie, że nie chciałam zapomnieć![]()
Podziel się: