reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Możesz coś więcej o tym teście napisać?

Od rana panika bo cycki nie bolą 😂🙃
Nie wiem nic wiecej niz ponadto, ze ponoc najdokladniejszy. Lekarka mi to tlumaczyla w drugiej ciazy. Ze oni udostepniaja cos tam cos to laboratorium. Zapytalam teraz innego gina jaki by polecal to powiedzial, ze Panorame. Dluzej sie czeka, ale skoro tak to zrobie. Prawde powiedziawszy wiekszosci osob chodzi o trisomie, bo o calej reszcie, ktora wchodzi w sklad badania to nawet nie slyszala. Takze jak szlam na usg w 12 tc to juz wiedzialam, ze jest zdrowa dziewczyna.

P.S. Oczywiscie, ze zapytalam dżipiti. Tez wskazal Panorame :D

Ja robilam Panorame i teraz tez bede. Ją chyba mozna nawet od 9 tc. Ja robilam w 10+1
O tym nie słyszałam, sprawdzę, dzięki!!

Amniopinkcje sie robi dużo pozniej, jak dostanę wskazanie od lekarza to zrobię, ale i tak planuje te genetyczne. Robiłam w pierwszej ciąży juz nifty, ale tam sie chyba najdłużej czeka. Teraz chce sie rozejrzec jeszcze za innymi.

O tym nie słyszałam, sprawdzę, dzięki!!

Amniopinkcje sie robi dużo pozniej, jak dostanę wskazanie od lekarza to zrobię, ale i tak planuje te genetyczne. Robiłam w pierwszej ciąży juz nifty, ale tam sie chyba najdłużej czeka. Teraz chce sie rozejrzec jeszcze za innymi.
Ja czekalam, w moim odczuciu, dlugo. Chyba 8 stycznia mialam pobranie a 17 wynik na maila.

A ja właśnie uwielbiam na plecach, ale dziwnie się wtedy czuję, tak jakoś ciągnie mnie dół brzucha
Ja też miałam takie dziwne odczucia ale jakoś na tych plecach tylko jestem w stanie zasnac , tak to bezsennosc jak nic ;d trzeba korzystać bo w późniejszym etapie nie zalwca się na plecach spania także póki się da jeszcze to śpię;dd

Myślałam że sobie wkręcam ale od rana mam delikatne skurcze, bóle bo dwóch stronach brzucha. Pani dr kazała jechać na sor jak będę potrzebować leków przeciwbólowych, ale aż tak źle nie jest. Może to przez to że od rana jedziemy autem? Wzięłam magnez i liczę że przejdzie. Może to przez te ostatnie stresy.

Myślałam że sobie wkręcam ale od rana mam delikatne skurcze, bóle bo dwóch stronach brzucha. Pani dr kazała jechać na sor jak będę potrzebować leków przeciwbólowych, ale aż tak źle nie jest. Może to przez to że od rana jedziemy autem? Wzięłam magnez i liczę że przejdzie. Może to przez te ostatnie stresy.
No spe Też możesz wziąć

reklama
Do góry