Burzynska17@
Zaciekawiona BB
Beta 11,2. Czyli bardzo wczesna ciąża. Oby się to teraz rozwijało dobrze. Bo niestety w ubiegłym roku straciłam synka w 14 tcPowtórz i daj znać![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta 11,2. Czyli bardzo wczesna ciąża. Oby się to teraz rozwijało dobrze. Bo niestety w ubiegłym roku straciłam synka w 14 tcPowtórz i daj znać![]()
PozytywnyCzęść dziewczyny jestem tu nowa zrobiłam dziś test pomóżcie ?Co myślicie?
Serduszko za pozytywną betę, trzymam kciuki żeby tym razem wszystko było dobrze.Beta 11,2. Czyli bardzo wczesna ciąża. Oby się to teraz rozwijało dobrze. Bo niestety w ubiegłym roku straciłam synka w 14 tc
Zrobię jeszcze jedenPozytywnygratulacje
DziękujęZdecydowanie pozytywny
DziękujęSerduszko za pozytywną betę, trzymam kciuki żeby tym razem wszystko było dobrze.
Hejka dziewczyny ostatnio wysyłałam wam test i były 2 kreski na drugi dzień zrobiłam i również były dwie. A dziś zrobiłam i jest jedną i krwawienie co to może być![]()
Czyli poronienieCiąża biochemiczna.
Prawdę powie Ci tak generalnie tylko beta z krwi. Jeśli była pozytywna i spadła - to tak. Warto jednak pamiętać, że ciąże biochemiczne zdarzają się często i niestety nie mamy na nie wpływu. Okres przyszedł w terminie czy spóźniony?Czyli poronienie