niezapominajka876
Fanka BB :)
Taaaa, nie wieNo problematyczny trochę, bo ja szczupła i się dość odznacza, a nadal nikt nie wie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Taaaa, nie wieNo problematyczny trochę, bo ja szczupła i się dość odznacza, a nadal nikt nie wie![]()
No w domu nie, nawet moja córa detektyw Monk hahah, ale ja noszę luźne bluzki, spodenki głównie luźne, dziś długie bo chłodno ranoI myślisz, że nikt się nie domyśla?piękny brzuszek
![]()
O wow, jak córa mówi że chce brata to już naprawdę wyróżnienieNo w domu nie, nawet moja córa detektyw Monk hahah, ale ja noszę luźne bluzki, spodenki głównie luźne, dziś długie bo chłodno rano
Ale już w poniedziałek powiem po prenatalnych
Moja córa 7 letnia baaardzo chce dzidziusia, zagląda do wózka każdego, babci powiedziała że chce, mnie prosi i tatę..także będzie szczęśliwa
Nawet powiedziała że może być brat, byle było, chyba jej jeszcze mało![]()
Taaak byle dzidzius, bardzo chce siostrę ale stwierdziła, że i brat może być, aby było.O wow, jak córa mówi że chce brata to już naprawdę wyróżnienieale będzie radość
Wlasnie najchetniej bym sie w krzaki schowala. Jakis mam dolek psychiczny ostatnio.@white_lotus a Ty co w krzakach siedzisz? Gdzie Ty?
Ja przed ciążą miałam punkcję jajników i 6kg na plusie. Jak od tego liczyć a to było przed ciążą to mam na minusie 8kgO wow ale bezbolek!
Ja niestety schudłam kilo w ciągu kilku dni i ważę tylko co przed ciążą, wymioty i niechęć do jedzenia zrobiły swoje. Ale w jeansy się nie mieszczę, także to nie kwestia kilogramówciało żyje swoim życiem
Mi dr powiedziała 2 lata temu, że to dlatego, że Ukraińcy się nie szczepią a u nas dużo i niestety wróciło. W żłobkach i przedszkolach dużo tego byłoKrztuśca jest teraz niestety coraz więcej w Polsce z tego co rozmawiałam z lekarką, ja sama go przeszłam dwa lata temu i wspominam to OKROPNIE. Wtedy jeszcze trafiłam na kilku lekarzy, którzy mówili że krztuśca nie ma, nie ma szans że go mam, i... ostatecznie przez miesiąc chodziłam z nim do pracy jako z "kaszlem poinfekcyjnym". Dopiero potem mnie zdiagnozowano. Na szczęście przez te dwa lata już się lekarze zorientowaliZaczęło się od chorych przedszkolaków, ja z dziećmi kontaktu nie miałam, tylko pracującymi z nimi dorosłymi, którzy to przenieśli dalej.
Dołek czymś spowodowany? Czy taki dołek po prostu?Wlasnie najchetniej bym sie w krzaki schowala. Jakis mam dolek psychiczny ostatnio.
Ja już dostałam opierdziel od mojej psychodietetyczki że ta waga raczej nie powinna spadać, patrząc na moją historię z anoreksją. Ciężko jest być w ciąży po takich różnych doświadczeniach.Ja przed ciążą miałam punkcję jajników i 6kg na plusie. Jak od tego liczyć a to było przed ciążą to mam na minusie 8kg
A jak liczyć z normalnej wagi to minus 2
Mi dr powiedziała 2 lata temu, że to dlatego, że Ukraińcy się nie szczepią a u nas dużo i niestety wróciło. W żłobkach i przedszkolach dużo tego było
Miałam bulimie. Przy wzroście 182cm ważyłam 57kgJa już dostałam opierdziel od mojej psychodietetyczki że ta waga raczej nie powinna spadać, patrząc na moją historię z anoreksją. Ciężko jest być w ciąży po takich różnych doświadczeniach.