reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

reklama
Witajcie ☺️
Miłego dnia dla was ☺️
U mnie jakoś ciążowe objawy ustaly więc już pełno myśli w głowie mam 🤦 ale myślę pozytywnie nie mam wyjścia. Byle do czwartku 🤞🏻🤞🏻

Cześć dziewczyny! Długo zwlekałam żeby się przywitać, śledzę Was od początku. Moj termin z OM to 8 maja, mam nadzieję że dotrwam z Wami. W domu mam synka, 3 i pół roku, w maju poroniłam dokładnie w 6 tygodniu. Teraz jestem 6w3d, byłam dzis na wizycie, zarodek jest w macicy, ma 2 mm ale serduszka jeszcze nie ma, doktor powiedział ze to normalne bo widać ❤️ od 3 mm. To była wpadkowa wizyta, teraz w czwartek mam swojego prowadzącego, mam nadzieję że będzie już słuchać serduszko. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Widzę, że my mamy podobną sytuację ja na 1 USG byłam w 6w4d a zarodek miał 2,2mm co odpowiadało 5w5d, tylko FHR było +. Daj znać jak czwartkowa wizyta, 3mam kciuki :)

Są takie wózki rok po roku.
Dokładnie o takim czymś myślałam 🤣ale kupię chyba używany bo rodzice kupili mi do córci nowy wózek i kupiłam w maju wózek używany na podwórko i taki żeby był na spacery w okolicy i widzę że taki co pokazujesz byłby idealny 🤣🤔takie coś właśnie przeglądałam

My jesteśmy na etapie uczenia się chodzenia bo tupta prowadzona za rączki więc oby szybko poszło 🫣
Oo to pewnie już pójdzie szybko , moja jest słaba znowu bo miała anemię żelazo poniżej normy i dopiero inna lekarka się poznała i dała żelazo i terazymi zaczęła pięknie jeść i przybierać na wadze i mieć siłę bo takto głową leciała w każdą stronę i nie miała siły głosu podnosić do góry jak na brzuchu leżała, mówiła lekarka że to jest osłabienie i na nic siły nie ma bo ma anemię i trzeba szybko ją wyleczyć i dziś byłam na kontroli i żelazo odstawiamy 😁

reklama
Hehe pocieszyłas 😛 🤣 chyba wózek trzeba kupić podwójny 🤣dwóch wózków nie ogarnę prowadzac🤣
2 latka to już Spora różnica polecam doczepkę Do wózka. Mam dzieci starsze Między nimi było 2 lata różnicy i się sprawdziło tylko że ja miałam taką gdzie dziecko stało bez siedziska

Załączniki

• IMG_9528.jpeg
    IMG_9528.jpeg
    248,4 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Do góry