reklama
93kora
Fanka BB :)
Akurat mój mały nie lubi wózka. Woli chodzić na nogach albo na rękach chce byćTo chyba takie wózki nas czekają![]()

Ja nie muszę kupować bo mam właśnie po synu, jeszcze nie sprzedany.
Widzę, że my mamy podobną sytuację ja na 1 USG byłam w 6w4d a zarodek miał 2,2mm co odpowiadało 5w5d, tylko FHR było +. Daj znać jak czwartkowa wizyta, 3mam kciukiCześć dziewczyny! Długo zwlekałam żeby się przywitać, śledzę Was od początku. Moj termin z OM to 8 maja, mam nadzieję że dotrwam z Wami. W domu mam synka, 3 i pół roku, w maju poroniłam dokładnie w 6 tygodniu. Teraz jestem 6w3d, byłam dzis na wizycie, zarodek jest w macicy, ma 2 mm ale serduszka jeszcze nie ma, doktor powiedział ze to normalne bo widaćod 3 mm. To była wpadkowa wizyta, teraz w czwartek mam swojego prowadzącego, mam nadzieję że będzie już słuchać serduszko. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Dokładnie o takim czymś myślałamSą takie wózki rok po roku.

iwona0604
Akurat mój mały nie lubi wózka. Woli chodzić na nogach albo na rękach chce być
Ja nie muszę kupować bo mam właśnie po synu, jeszcze nie sprzedany.
My jesteśmy na etapie uczenia się chodzenia bo tupta prowadzona za rączki więc oby szybko poszło

Będziemy musiały się zaopatrzyćTo chyba takie wózki nas czekają![]()

Oo to pewnie już pójdzie szybko , moja jest słaba znowu bo miała anemię żelazo poniżej normy i dopiero inna lekarka się poznała i dała żelazo i terazymi zaczęła pięknie jeść i przybierać na wadze i mieć siłę bo takto głową leciała w każdą stronę i nie miała siły głosu podnosić do góry jak na brzuchu leżała, mówiła lekarka że to jest osłabienie i na nic siły nie ma bo ma anemię i trzeba szybko ją wyleczyć i dziś byłam na kontroli i żelazo odstawiamyMy jesteśmy na etapie uczenia się chodzenia bo tupta prowadzona za rączki więc oby szybko poszło![]()

93kora
Ja to chce wyjść z pampersów bo na razie nie polubił się syn z nocnikiemMy jesteśmy na etapie uczenia się chodzenia bo tupta prowadzona za rączki więc oby szybko poszło![]()

reklama
Kwiat róży
Zaciekawiona BB
2 latka to już Spora różnica polecam doczepkę Do wózka. Mam dzieci starsze Między nimi było 2 lata różnicy i się sprawdziło tylko że ja miałam taką gdzie dziecko stało bez siedziskaHehe pocieszyłas![]()
chyba wózek trzeba kupić podwójny
dwóch wózków nie ogarnę prowadzac
![]()
Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: