• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Hej, moje badania opóźnione przynajmniej godzinę 😭
Dostałam za to morfologię do poczytania i widzę, że podniosłam sobie trzykrotnie ferrytynę która była BEZNADZIEJNA przed ciążą (nie jest to duży wynik bo startowałam z dość tragicznej, lekarka mówiła nawet, że czasem to utrudnia zajście w ciążę, ale jakoś się udało hahah). Więc nawet się ucieszyłam bo plus minus przestrzegałam te trzy miesiące diety pod żelazo, od zajścia w ciążę na razie bez suplementów, zobaczymy co zaleci lekarz na wizycie ☺️
Mniej się ucieszyłam jak nagle zeszła mi mgła z mózgu i zobaczyłam na opakowaniu, że suplementy ciążowe są w dawce DWÓCH tabletek na dzień, nie jednej, więc ponad dwa tygodnie brałam... pół dawki. Lepiej niż zero, ale nie jestem z siebie jakoś bardzo dumna.
Ja sobie ostatnio pomyliłam i brałam magnez 4 tab zamiast 3 przez 4 dni, nie wiem jak to przeczytałam.. na szczęście niby nic nie szkodzi

reklama
Czytam o tym waszym tętnie i jestem w szoku bo mój bobik miał ostatnio 184 😂 nie wiem czy to nie za dużo? Jeszcze mu pikawa wysiądzie
Jest ok
To ja nic nie obcinalam i na 3 lata miała do tyłka 😄 ale ona nie miała włosów takich jak noworodki, nic się nie wytarło, od razu gesty, gruby włos.
Jolce też się nic nie wytarło. Grube i długie od początku. Młodszej się wytarły. Tz został taki pasek od ucha do ucha z tyłu głowy. Czasami starzy faceci tak mają 😂
Chyba 3,8 cm? 😉
Super, że wszystko ok 😊
Ta 3.8cm. Na szybko w autobusie pisałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry