reklama
@april2025 jak tam, już po?
niezapominajka876
Fanka BB :)
Kup sobie nutridrinki, pij zimne, bardzo powoli. Mi ratują tyłek.Ja schudłam 3kg od wczoraj…
Nie wiem już co mam ze sobą zrobić tak głowa mnie boli
white_lotus
To Twoj i moj musza sie chyba znac bo moj Marek odpowiada bardzo podobnieMój mówi takZobacz załącznik 1720952

Karo_lina129
A lekarz zapisał Ci bonjeste? Może to pomożeJa schudłam 3kg od wczoraj…
Nie wiem już co mam ze sobą zrobić tak głowa mnie boli
white_lotus
No widzisz mi dwoch mowi, ze jest ok a moj leb swoje.Wiemja mam to samo, zawsze muszę posprawdzać, szperać, niestworzone historie czytać, a później sobie pluje w brodę i myślę „słuchaj lekarza”, taką radę daje sobie w chwilach paniki
![]()
Karo_lina129
No wiadomo że najlepiej by było jakby było idealnie, każdy wynik, ale te przedziały są takie różne… wiesz ile się oszukałam czy 20 tys beta w 5+1 to jest dobry wynik… masakara, odpowiedzi setki, nawet jakaś kobieta pisała że bardzo wysoki wynik to może świadczyć o ZD, osrana byłam jak nie wiem, dopóki nie doczytałam że wolna podjednostka bety to co innego niż beta i na podstawie bety takiej zwykłej się tego nie stwierdza, a tak wogole to ciąże według lekarza mam tydzień starsza, więc ten wynik już wyglądał też jeszcze bardziej w „normie „No widzisz mi dwoch mowi, ze jest ok a moj leb swoje.
white_lotus
A to z wolna podjednostka mialam przygody w drugiej ciazy jak beta galopowalaNo wiadomo że najlepiej by było jakby było idealnie, każdy wynik, ale te przedziały są takie różne… wiesz ile się oszukałam czy 20 tys beta w 5+1 to jest dobry wynik… masakara, odpowiedzi setki, nawet jakaś kobieta pisała że bardzo wysoki wynik to może świadczyć o ZD, osrana byłam jak nie wiem, dopóki nie doczytałam że wolna podjednostka bety to co innego niż beta i na podstawie bety takiej zwykłej się tego nie stwierdza, a tak wogole to ciąże według lekarza mam tydzień starsza, więc ten wynik już wyglądał też jeszcze bardziej w „normie „

Karo_lina129
No ale właśnie jak robiłam betę to nie wiedziałam że ciąża jest starsza. Więc już lekki stresik wleciał, a później jak się wpisze tydzień potem to nagle normy wzrastają kilkukrotnie i już jest git…A to z wolna podjednostka mialam przygody w drugiej ciazy jak beta galopowalaJa tez juz po prostu wiem co mnie czeka. Serce bije za wolno, bije za szybko. Rusza sie, nie rusza itd.
Opowiedz co to za przygoda
reklama
white_lotus
W sumie podobna. Beta rosla bardzo szybko. I tez sie naczytalam ze wysoka to ZD.No ale właśnie jak robiłam betę to nie wiedziałam że ciąża jest starsza. Więc już lekki stresik wleciał, a później jak się wpisze tydzień potem to nagle normy wzrastają kilkukrotnie i już jest git…
Opowiedz co to za przygoda
Podziel się: