Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dopiero w sobotę ale już przebieram nogami, bardzo liczę na ten cyklKtoś jutro sika ?
A więc czekam na Ciebie na czerwcowych mamach, które jutro może otworze jak kreska nadal będzieJa dopiero w sobotę ale już przebieram nogami, bardzo liczę na ten cykl![]()
A który to Twój dc? Ja na dzisiaj jestem zapisana na testowanie ale ostatnio robiłam testy i mi wyszły białe więc czekam niestety na okresDzień dobryja skinęłam, ale biało
Może za wcześnie, może się nie udało, zobaczymy
Wpisana jestem na jutro to jutro powtórzę
28dc ale w tym cyklu miałam bardzo późno owulację. Nie ma co tracić nadziei póki nie ma okresuA który to Twój dc? Ja na dzisiaj jestem zapisana na testowanie ale ostatnio robiłam testy i mi wyszły białe więc czekam niestety na okres
Ty! By zobaczyć jak ciemnieje kreseczkaKtoś jutro sika ?
U Ciebie jest nadzieja28dc ale w tym cyklu miałam bardzo późno owulację. Nie ma co tracić nadziei póki nie ma okresutestuj, może coś się i Ciebie pojawi
![]()
Dobrze że przypomniałaś bo na śmierć bym zapomniała że to dziśNo i gdzie sikajace? Wstajemy, juz 6
I wszystkiego najlepszego dla naszych duzych i malych chlopcow, zebyscie nie zapomnialy im przekazaca maja swoj udzial w naszym szczesciu i to calkiem duzy
![]()