Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A, wiem coś o tym, bo pochodzę z Zielonej Góry, a tam też wdrożyli te książeczki swojego czasu i funkcjonują one do dzisiaj. Kiedyś nawet miałam problem, bo pojechałam w odwiedziny do rodziców i pigułka mi się akurat skończyła, a w aptece nie chcieli mi zrealizować "normalnej" recepty. :-) Bez sensu, że część Polski ma tak, a część inaczej @@U nas jest troszke inaczej bo wciaz funkcjonuja ksiazeczki RUM-owskie dlatego skierowanie trzeba miec w tej ksiazeczce.
Celinka, daj znać koniecznie. Ja wewnętrznie nie nastawiam się na szkołę w docelowym szpitalu, bo na razie nie mogę pozbyć się przeczucia, że będę jeździć od szpitala do szpitala, a i tak wyląduję nie tam, gdzie sobie zaplanowałam. Oczywiście rozejrzę się i ustalę sobie "kolejność prób" w kwestii szukania miejsca na porodówce, ale nie przywiązuję się do myśli, że będzie to jeden konkretny szpital. W ten sposób przynajmniej się nie rozczaruję, jak mi pokażą drzwi...Ja chce sie zapisac do szkoly rodzenia w bielanskim. Polozna powiedziala mi, zebym zadzwonila we wrzesniu, wtedy mnie zapisze na pazdziernik-listopadMelulu jak zadzwonie do bielanskiego, to wypytam o wszystkie za i przeciw tej szkoly :-)