Jane Doe
Fanka BB :)
W przyszły poniedziałek najszybciej bo brałam zastrzyk związany ze stymulacją cyklu i mogę mieć fałszywie pozytywny wynik jak przetestuje szybciej więc nawet nie próbuje testować wcześniej.Kiedy możesz testować?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W przyszły poniedziałek najszybciej bo brałam zastrzyk związany ze stymulacją cyklu i mogę mieć fałszywie pozytywny wynik jak przetestuje szybciej więc nawet nie próbuje testować wcześniej.Kiedy możesz testować?
Proszę przywołać koleżankę do pionu, ja przyniosę laczek, ale do bicia się nie nadaje .. więc potrzymamWiecie co
Takie wieczorne myśli mnie dopadły
Skoro tak długi się nie udaje a wtedy w marcu było tak blisko
To czy starania mają jeszcze sens ?
Przecież się nie udaje i nie ma gwarancji że kiedyś się uda
Nie macie kiedyś dość ?
Może nie każdemu jest pisane dziecko ....
Rozumiem doskonale co czujesz. Dopóki nie pojawiła się @ to jest nadzieja. Trzymam kciuki żeby się udałoW przyszły poniedziałek najszybciej bo brałam zastrzyk związany ze stymulacją cyklu i mogę mieć fałszywie pozytywny wynik jak przetestuje szybciej więc nawet nie próbuje testować wcześniej.
Dziękuję za te słowaMam takie myśli na okrągło. Są w końcu ludzie którzy in vitro próbują pięć razy. I różnych metod. I nie wychodzi. I to mogę być ja. I też już myślałam że może tak ma być. I się dołuje. Bo to nie tak miało być. Miałam wizję bycia w ciąży na 10 rocznicę ślubu. Miałam wizję bycia w ciąży latem. Miałam wizję jak mówię mężowi że test jest pozytywny i się cieszymy. I nie wiem czy tak będzie kiedykolwiek. Może nie będzie. Ale potem przychodzi pesymizm odwrócony który mi mówi że nie wiadomo czy dożyjemy jutra więc w sumie po co się przejmować tym co będzie trzeba myśleć o tym co jest dziś. Chyba nie pocieszam…
Myślę że poprostu trzeba poczekać na swój czas bo wszystko do nas przychodzi w najlepszym dla nas momencie!Wiecie co
Takie wieczorne myśli mnie dopadły
Skoro tak długi się nie udaje a wtedy w marcu było tak blisko
To czy starania mają jeszcze sens ?
Przecież się nie udaje i nie ma gwarancji że kiedyś się uda
Nie macie kiedyś dość ?
Może nie każdemu jest pisane dziecko ....
Dziękuję ja będę słuchać na pewno. Jak miałam kilka lat temu stres w pracy z powodu wystąpień publicznych to bardzo dużo afirmacji słuchałam i mi pomagało.Dziewczyny a ja Wam wstawiam super link do afirmacji śpiewanych ja jak pierwszy raz słuchałam to aż łzy mi same leciały.
Teraz słucham codziennie i nucę non stop
Może Wam też przypadnie do gustu
![]()
Staram sięMyślę że poprostu trzeba poczekać na swój czas bo wszystko do nas przychodzi w najlepszym dla nas momencie!
Więc nie ma co się załamywać, może trzeba znaleźć jakieś zajęcie które trochę odwróci uwagę od tych starań żeby nie myśleć tylko o tym czy już się udało czy nie. Działać dalej ale myśli ukierunkować gdzie indziej i przyjdzie wtedy niespodziewanie to na co tyle czekasz.
Zobaczysz że tak będzie !![]()
Na zdrowie!Dziękuję ja będę słuchać na pewno. Jak miałam kilka lat temu stres w pracy z powodu wystąpień publicznych to bardzo dużo afirmacji słuchałam i mi pomagało.
A jeśli chodzi o zajęcia zastępcze to ja nałogowo odkurzam… kupiłam odkurzacz z podświetleniem/laserem i widzę każdy paproszek i jak odkurzacz to wciąga. Więc w ramach odstresowania prowadzę akcję zero paproszki![]()