iwonakk
Fanka BB :)
Rozumiem, że raczej wolałabyś uniknąć bliźniaków? Są ponoć takie mamy, które ściskają kciuki za mnogą ciążęZaczęłam się stresować że to mogą być bliźniaki![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem, że raczej wolałabyś uniknąć bliźniaków? Są ponoć takie mamy, które ściskają kciuki za mnogą ciążęZaczęłam się stresować że to mogą być bliźniaki![]()
Raczej mocno by mnie to zaskoczyło, mąż to nawet chciałby, byle zdrowe, ale ani u mnie ani u niego nie zdarzyły się w rodzinie bliźniaki. Jestem trochę zielona w sprawach dzieci i tak od razu z dwójką by było ciężko. Nie miałam żadnej styczności z małymi dziećmi, a co dopiero z niemowlakami. No ale co będzie to będzie, byle wszystko w porządku było...Rozumiem, że raczej wolałabyś uniknąć bliźniaków? Są ponoć takie mamy, które ściskają kciuki za mnogą ciążę![]()
Ja nie jestem "trochę zielona". Ja jestem całkowicie zielona i w sumie jestem przerażona, chociaż ciąża jak najbardziej planowana. Po prostu zarówno ja, jak i narzeczony, przez większość życia nie planowaliśmy dzieci i nigdy nas te tematy nie interesowałyRaczej mocno by mnie to zaskoczyło, mąż to nawet chciałby, byle zdrowe, ale ani u mnie ani u niego nie zdarzyły się w rodzinie bliźniaki. Jestem trochę zielona w sprawach dzieci i tak od razu z dwójką by było ciężko. Nie miałam żadnej styczności z małymi dziećmi, a co dopiero z niemowlakami. No ale co będzie to będzie, byle wszystko w porządku było...
WowZobacz załącznik 1723626
jak myślicie dobry wynik ?
Mamy termin z OM na ten sam dzień- wiesz może kiedy miałaś owulacji? Pierwszą betę robiłam dzień po Tobie i była w okolicach 50.Mam wyniki, dziś przyrost ze 106,10 do 266,80![]()
Peak na teście owulacyjnym miałam tak jak na zdjęciu 23 września rano i był to mój 14dc, więc owulacja najpewniej dzień później w 15dcMamy termin z OM na ten sam dzień- wiesz może kiedy miałaś owulacji? Pierwszą betę robiłam dzień po Tobie i była w okolicach 50.
U mnie owulacja w 16 dc, więc później niż "książkowo".
Piękne wynikiMam wyniki, dziś przyrost ze 106,10 do 266,80![]()
To nie jest tak, że może być genetyczne -statystyka tylko.Raczej mocno by mnie to zaskoczyło, mąż to nawet chciałby, byle zdrowe, ale ani u mnie ani u niego nie zdarzyły się w rodzinie bliźniaki. Jestem trochę zielona w sprawach dzieci i tak od razu z dwójką by było ciężko. Nie miałam żadnej styczności z małymi dziećmi, a co dopiero z niemowlakami. No ale co będzie to będzie, byle wszystko w porządku było...
Kurde jeszcze się zastanowię, ale w piątek chyba jeszcze się przejdę na ten betęPiękne wynikirosnijcie zdrowo
czy już masz spokojna głowę czy będziesz jeszcze badać przyrosty? Ja dziś się powstrzymałam i nie pojechałam na betę, robię codziennie testy i sprawdzam czy ciemnieją i narazie tyle
![]()