Kaalaa
Fanka BB :)
Widze bycie detektywem to nie tylko moja cechaNiestety wtedy nie wiedziałam ile po owu byłam bo nawet na grupie starej sprawdzałam swoje aktywności no i pisałam że nie wiem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Widze bycie detektywem to nie tylko moja cechaNiestety wtedy nie wiedziałam ile po owu byłam bo nawet na grupie starej sprawdzałam swoje aktywności no i pisałam że nie wiem![]()
no cudowny widok!Sorki, ale jestem w takim szoku. Już wrzucam
A bo to chyba było na zasadzie "dobra lecimy z tymi testami od któregoś dnia cyklu i w pewnym momencie: o! Kreska!"Widze bycie detektywem to nie tylko moja cecha![]()
Jeśli chodzi o facelle to ja używałam strumieniowych i no że 2 razy jakoś tam przebił sie duszek chociaż nic nie było. Ale z kolei moja pozamaciczna to wyłapał bardzo szybko i nie kłamałDziewczyny, nie wierzę. Zrobiłam test, nie z porannego moczu. I jest kreska. Dosłownie cień ale go widać. Robiłam test facelle, one wychodzą czasami pozytywne jak nie ma ciąży? Nie wierzę to naprawdę
Widać , widaćSorki, ale jestem w takim szoku. Już wrzucam
Kami już ma fuchę dożywotniomoje pierwsze IUI w Grudniu potencjalnie więc zaklepuję żeby wtedy też zakładała
![]()