reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Ja tak sobie myślę, że w tym miesiącu nie wiem czy się spodziewać czegoś (wg aplikacji Clu e dokładnie w dzień owulacji była akcja, więc chyba późno dość), ale pewnie i tak będę testy robić i tak. By the way - macie jakieś polecone apki (darmowe) do monitorowania cyklu?
Nie miałam monitoringu ale używałam testów owulacyjnych i własnych obserwacji, ale wydaje mi się, że u nas był seks w owulację. No i dziś mi wyszedł pozytywny test. Więc myślę, że szansa jest :)
Z aplikacji używam flo i premom

reklama
A czemu uważasz, że w dzień owulacji to już za późno? Nie dobijaj mnie. 🙈
Absolutnie nie brać mojego biadolenia na poważnie :D zastanawiałm się, czy plemniki miały czas dojść tam gdzie trzeba haha, ale jak widać na przykładzie dzisiejszego sukcesu to_ja_olutka, owulacja (jak sama nazwa wskazuje), jest dobrym czasem na zajście w ciążę :D

Absolutnie nie brać mojego biadolenia na poważnie :D zastanawiałm się, czy plemniki miały czas dojść tam gdzie trzeba haha, ale jak widać na przykładzie dzisiejszego sukcesu to_ja_olutka, owulacja (jak sama nazwa wskazuje), jest dobrym czasem na zajście w ciążę :D
Mi się wydaje że jak np seks rano,owulacja wieczorem to jeszcze git.ale już owulacja rano a seks wieczorem to trochę po ptokach dla mnie 🤣

Proszę o usunięcie mojego ❤️ 😭 byłam dziś na becie w 16 dpo. Wyniki nie pozostawiają wątpliwości
Screenshot_20251010_140252_com.google.android.apps.docs-01.jpeg

Kurcze ale nadal wysoki masz ten progesteron.z ilu spadła beta ?
Edit:cofnęłam sobie wątek i już widziałam jaki wcześniej był wynik :( strasznie mi przykro 😥
Miałam już rak dużą nadzieję patrząc na poprzednie wyniki... Czuję się chujowo. Powiedzcie czy macie jakieś doświadczenia, jeśli nie progesteron to co może być przyczyną kolejnej tak wczesnej straty?

reklama
Do góry