reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Noo plemniki muszą przejść proces kapacytacji(zgubić witkę itd) aby były zdolne do zapłodnienia komórki 😅 a jak się to ma do rzeczywistości to już nie mam pojęcia 🤷 czasem im mniej człowiek wie tym chyba lepiej.w tym przypadku chciałabym się cofnąć w rozwoju,może łatwiej byłoby mi zajść w ciążę 😅
No serio, nastraszyłaś mnie, ale i uświadomiłaś. 😅

reklama
Czy ktoś też na cyklach stymulowanych na taki trądzik w ostatnich dniach cyklu? Ja sobie nie radzę z trądzikiem od trzech dni
Ja nie mam problemów z cerą i wydaje mi się że nawet przed okresem przestało mnie tak wysypywać jak wczesniej,nie wiem ale u mnie dopiero 2 cykl stymulowany może jeszcze coś się zmieni,a powiedz mi co bierzesz na stymulacji?może to też ma wpływ na to

Ja nie mam problemów z cerą i wydaje mi się że nawet przed okresem przestało mnie tak wysypywać jak wczesniej,nie wiem ale u mnie dopiero 2 cykl stymulowany może jeszcze coś się zmieni,a powiedz mi co bierzesz na stymulacji?może to też ma wpływ na to
Hej mam 5mg letrozolu 3-7 dzień cyklu czyli przez pięć dni. I ovitrelle na pęknięcie jajeczek

Proszę o usunięcie mojego ❤️ 😭 byłam dziś na becie w 16 dpo. Wyniki nie pozostawiają wątpliwości Zobacz załącznik 1723865

Przykro mi 🫂

Miałam już rak dużą nadzieję patrząc na poprzednie wyniki... Czuję się chujowo. Powiedzcie czy macie jakieś doświadczenia, jeśli nie progesteron to co może być przyczyną kolejnej tak wczesnej straty?

Czytałam kiedyś, że za straty na wczesnym etapie mogą odpowiadać wady zarodka.

reklama
Do góry