• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Dziewczyny ja testowałam wczoraj - daję znać że biało . Czekam na okres bo niby się spóźnia ale przez KP mam bardzo nieregularne cykle.
Tak mnie wczoraj skusiłyście tym grzańcem bezalkoholowym że wieczorkiem wypiłam sobie kieliszek bezalkoholowego wina ( smakował jak szampan i był gazowany ) . Dziś boli mnie głowa i czuję się jak na kacu, aż dwa razy sprawdzałam czy to na pewno nie ma alkoholu w sobie 😂

U mnie kawka już o 5.30 , ja rano mam tak , że mogłabym wypić 3 kawy na raz ( aż nie wierze jak mogłam mieć odrzut kawy) . Miłego dnia dziewczyny ❤ powiedzcie co dziś ciekawego robicie , jakie plany na niedziele ?

Napiszesz coś więcej o tym winku? Jakie to i w którym sklepie dorwałaś? 😁
Ja też potrafię się czuć po bezalkoholowym jakbym wypiła z procentami, przybijam piątkę 😂

Byłaś u ginekologa sprawdzić czy wróciły Ci owulacje? 😊

U mnie z planów to obecnie druga kawka, zrobiłam mini włosing i czekam aż towarzystwo wstanie bo mam obiecany rodzinny spacer 🥰

reklama
Witam się z Wami w tą pochmurną niedzielę 🙂 nie lubię jesieni jejku dla mnie cały rok mogłoby być lato 😭 ja po wczorajszym ciężkim dniu w pracy padłam po 22 i wstałam dziś o 8🫣 aż dziwne bo ostatnie noce słaby sen miałam,teraz siedzę piję kawusię, miłego dnia dla was 🥰

Witam się z Wami w tą pochmurną niedzielę 🙂 nie lubię jesieni jejku dla mnie cały rok mogłoby być lato 😭 ja po wczorajszym ciężkim dniu w pracy padłam po 22 i wstałam dziś o 8🫣 aż dziwne bo ostatnie noce słaby sen miałam,teraz siedzę piję kawusię, miłego dnia dla was 🥰

Bez przesady z tym latem 😜 Ja wiem, że u nas go prawie nie ma ale jak sobie wyobrażę, że jednak by było i tak w dzień dzień temperatura pod 30 stopni to nie, dziękuję 😂
Dla mnie jesień jest spoko bo jest ponura i nostalgiczna, jak ja 🤪🤣
Miłego dnia dla Ciebie 🤗

Dziewczyny ja testowałam wczoraj - daję znać że biało . Czekam na okres bo niby się spóźnia ale przez KP mam bardzo nieregularne cykle.
Tak mnie wczoraj skusiłyście tym grzańcem bezalkoholowym że wieczorkiem wypiłam sobie kieliszek bezalkoholowego wina ( smakował jak szampan i był gazowany ) . Dziś boli mnie głowa i czuję się jak na kacu, aż dwa razy sprawdzałam czy to na pewno nie ma alkoholu w sobie 😂

U mnie kawka już o 5.30 , ja rano mam tak , że mogłabym wypić 3 kawy na raz ( aż nie wierze jak mogłam mieć odrzut kawy) . Miłego dnia dziewczyny ❤ powiedzcie co dziś ciekawego robicie , jakie plany na niedziele ?
Ja też jestem w teamie kawka z rana 😁😁😁 nawet o 5-6 smakuje wybornie 😁
Plany na niedzielę - ja na starość zdecydowałam się na studia, więc dzisiaj studia ale na szczęście dzisiaj wykłady online, więc w domku :)

Ja też jestem w teamie kawka z rana 😁😁😁 nawet o 5-6 smakuje wybornie 😁
Plany na niedzielę - ja na starość zdecydowałam się na studia, więc dzisiaj studia ale na szczęście dzisiaj wykłady online, więc w domku :)

Na starość 😂😂 akurat mam laczka pod ręką 😜
A co studiujesz? 😀 Jak coś z fizyką to możesz obliczyć z jaką prędkością owy laczek do Ciebie doleci 😎

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry