ratatuj
Fanka BB :)
Moze gorący klej załatwiłby sprawę?Hej, wiesz u mnie nastrój mieszany. Aktualnie mam wielkiego pecha... Dzisiaj w pracy spałd mi pojemnik na wodę z ekspresu i tak że cały pękł... Na własny koszt szukam żeby odkupić... Mam dość..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moze gorący klej załatwiłby sprawę?Hej, wiesz u mnie nastrój mieszany. Aktualnie mam wielkiego pecha... Dzisiaj w pracy spałd mi pojemnik na wodę z ekspresu i tak że cały pękł... Na własny koszt szukam żeby odkupić... Mam dość..
Biorę 5, więc w sobotę zaczęło się plamienie i było krwawienie normalne cały dzień. Na niedzielę ustało i było tylko plamienie. A od poniedziałku już normalne krwawienie i w poniedziałek zaczęłam letrozol… dzisiaj czwartek dalej mam krwawienie i się boję że jednak te pierwsze dwa dni powinnam była zignorować no ale była krew ewidentna i użyłam produktów higienicznych bo bez tego by się nie obyłoA jaką bierzesz dawkę? 2,5 czy 5? Jak ustało - to na długo? Napisz coś więcej, może wspólnie wykminimy.![]()
Jakby mnie kazali płacić za służbowy dzbanek to bym ich wyśmiała. Każdemu się mogło zdarzyć przecież.Moze gorący klej załatwiłby sprawę?ale nigdy nie próbowałam jak cos
![]()
Ja bym policzyła tak samo jak to zrobiłaś.Biorę 5, więc w sobotę zaczęło się plamienie i było krwawienie normalne cały dzień. Na niedzielę ustało i było tylko plamienie. A od poniedziałku już normalne krwawienie i w poniedziałek zaczęłam letrozol… dzisiaj czwartek dalej mam krwawienie i się boję że jednak te pierwsze dwa dni powinnam była zignorować no ale była krew ewidentna i użyłam produktów higienicznych bo bez tego by się nie obyło
Ja prawdopodobnie juz byłabym na wypowiedzeniuJakby mnie kazali płacić za służbowy dzbanek to bym ich wyśmiała. Każdemu się mogło zdarzyć przecież.![]()
Niestety cały zarząd widział i słyszałPojadę po perfidnemu - a nie możesz jakoś poczarować, że samo wzięło i spadło?![]()
Tak tak poprzedni też na letrozolu i pierwsze dwa dni zignorowałam a potem owulacja była w 16 dniu cyklu. No to dobrze że też byś tak zrobiła dziękuję się uspokoiłamJa bym policzyła tak samo jak to zrobiłaś.A poprzedni cykl też był na letrozolu?
I co kurła, że niby firma taka biedna?Niestety cały zarząd widział i słyszał![]()
Jako tako nikt mi nie kazał, ale widziałam ich miny, 120 zł trudno zapłacę.Jakby mnie kazali płacić za służbowy dzbanek to bym ich wyśmiała. Każdemu się mogło zdarzyć przecież.![]()
A po owulacji jesteś też na progesteronie? Sorry za tyle pytań - analizuję.Tak tak poprzedni też na letrozolu i pierwsze dwa dni zignorowałam a potem owulacja była w 16 dniu cyklu. No to dobrze że też byś tak zrobiła dziękuję się uspokoiłam