A świecicie latarka? Bo ja w życiu bym się do tego nie posunęła... (A może jednak ;o ) Hahaha
Ja sobie lubię podłożyć pod lampkę przy akwarium rybek, wiecie, tak dla ostatecznej pewności
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A świecicie latarka? Bo ja w życiu bym się do tego nie posunęła... (A może jednak ;o ) Hahaha
dokładnie tak, nawet nie ma porównania. nie zapomina się, lęk pozostaje i ślad po tych przeżyciach, ale przeżywa zupełnie inaczej.Myślę, że inaczej rozpamiętuje się straty gdy ma się już jedno dziecko a inaczej gdy mogło się mieć to pierwsze a jednak się go nie ma.
Ściskam wszystkie które tego potrzebują
Pamiętajcie, że nie jesteście z tym same![]()
bu, nie tak miało byćDobry, melduje, ze bialo, wiec nic to po wczorajszym „cieniu”
Jezu miałam już lamentować, że ja chce szarlotkę, a nie mam szarlotki i przypomniało mi się, że wieczorem mąż przywiózł kawałek od teściowej! ona też team pół paczki cynamonuHeloł ❤
Słowo się rzekło więc witam z kawusią i szarlotką️
![]()
no nie znoszę testów płytkowych! zawsze coś wypatrzę i teraz też. i potem nie wiem czy to wyobraźnia czy naprawdę. daj znać jak będziesz jeszcze sikać!U mnie też było biało![]()
Oczywiście, że świeciłam po testach latarką z telefonuA świecicie latarka? Bo ja w życiu bym się do tego nie posunęła... (A może jednak ;o ) Hahaha
Oczywiście, że kilka razy latarka wleciała w ruchA świecicie latarka? Bo ja w życiu bym się do tego nie posunęła... (A może jednak ;o ) Hahaha
Tak, sikam i biało niestety. Mimo przerwy w staraniach miałam nadzieję, że się uda.@marietta2112 @ratatuj @dzika_wiśnia1995 @Kejti9247 jak tam u Was sytuacja?
@Patii26 @Monique321 sikałyście dzisiaj?![]()
U mnie 42 dc, 13 dpo, biało, czekam na miesiaczkę z utęsknieniem@marietta2112 @ratatuj @dzika_wiśnia1995 @Kejti9247 jak tam u Was sytuacja?
@Patii26 @Monique321 sikałyście dzisiaj?![]()
Weź dwa i jutro rano też spróbujHm..no ja na żywo naprawde nic a nic nie widziałam.kupie po pracy najwyżej jakiś facell,ale wydaje mi się że na zdjęciu może tak cień padał bo z rana mam dosyć ciemno w łazience i zrobienie zdjęcia graniczy z cudem