Patii26
Fanka BB :)
Na to nigdy nie wpadłamDobra, dobra... A kto świeci i ogląda test od tyłu? Bo ja szukam nawet tak swojego cienia na pasku;o tak, wiem, to już choroba głowy. Jestem tego świadoma. I trudno. ;o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na to nigdy nie wpadłamDobra, dobra... A kto świeci i ogląda test od tyłu? Bo ja szukam nawet tak swojego cienia na pasku;o tak, wiem, to już choroba głowy. Jestem tego świadoma. I trudno. ;o
Haha gimnastyka z testem skąd to znamHahaha dokładnie. I do lampy i do okna i obrót. No gimnastyka z rana jak nicale szczerze mówiąc to człowiek pląsa i sam nie wie co po sie oszukuje. Przy biochemach zawsze robiłam test przed terminem miesiączki, czasem nawet po południu i była kreska bez lupy. Niby człowiek wie ale się łudzi.
Ja dzisiaj już daję spokój . Sikałam wczoraj i test był negatywny. Boli mnie brzuch więc pewnie lada moment będzie okres@marietta2112 @ratatuj @dzika_wiśnia1995 @Kejti9247 jak tam u Was sytuacja?
@Patii26 @Monique321 sikałyście dzisiaj?![]()
A w ogóle te testy mi pokazywały dość widoczne cienie, także ja do nich ostrożnie podchodzę. Jak wyjdzie mi na tym cień to robię pinka i jest bielnie no na żywo raczej nic mi tam nie migło..
Makabra, 41dc@marietta2112 @ratatuj @dzika_wiśnia1995 @Kejti9247 jak tam u Was sytuacja?
@Patii26 @Monique321 sikałyście dzisiaj?![]()
No ja tam na żywo żadnego cienia nie widziałam.byl biały, więc jak dla mnie są okejA w ogóle te testy mi pokazywały dość widoczne cienie, także ja do nich ostrożnie podchodzę. Jak wyjdzie mi na tym cień to robię pinka i jest biel
Te czekanie jest najgorszeJa już najchętniej bym sprawdzała a to dopiero 1-2dpo. Ja pierdziele, mózg mam już zniszczony tym sikaniem na jakikolwiek test popadnie. ;o
Kochana, przelecą te dni szybko. Odpocznij zrelaksuj sięJa już najchętniej bym sprawdzała a to dopiero 1-2dpo. Ja pierdziele, mózg mam już zniszczony tym sikaniem na jakikolwiek test popadnie. ;o