Zestresowana13
Fanka BB :)
Dziewczyny u Was zawsze można liczyć na dobre polecajki, co na rozkręcający się stan zapalny? Od kilku dni pieczeeee...
Za kilka dni owulacja, boję się zastosować coś tak od czapy 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No niestety zapomniał wół jak cielęciem byłPrzepraszam, że się wtrącę ale racja.
Ja jestem z wami dopiero od połowy października, ale tak naprawdę podczytywałam was już jakoś od marca/kwietnia, więc ja się czuję jakbym z wami była już długoprzykre jest to, że niektóre osoby były w tym samym miejscu a tak zmienia się pogląd
![]()
Wszystko przed namiJa jestem od czerwca ale też podczytywałam wcześniejale cóż, może jeszcze swojego nie wysiedziałyśmy
![]()
Jest taka cukiernia w Gdyni Pączuś mają wszystkie ciasteczka świata i właśnie robią pączki i rogaliki z nadzieniem w stylu Ferrero. Kupiłam sobie serum bandi z kwasem hialuronowym pod krem, kupiłam konturówek wibo line lock nr 01 bo podobno konturówka nie do zmycia na amen, kupiłam ampułki do twarzy nawilżające z kolagenem w TK Maxx jakiejś firmy której nie znam, tak samo jakaś piankę do mycia ze 100 na 20 zł przeceniona w tk maxx, wzięłam też serum peptydowe z ava natura bo mnie nękało haha i na koniec wzięłam arabskie perfumy sweet heaven cherry bo zawsze chciałam wiśniowe perfumy a przyjaciółka mi bardzo polecałaJakie kosmetyki zakupiłaś?
I co to za rogalik z nadzieniem Ferrero?![]()
U mnie zawsze clotrimazol najlepiej globulki ale też krem, probiotyk lactovaginal i nasiadówki z kory dębu ale trzeba uważać żeby nie przesadzić bo może wysuszyćDziewczyny u Was zawsze można liczyć na dobre polecajki, co na rozkręcający się stan zapalny? Od kilku dni pieczeeee...Za kilka dni owulacja, boję się zastosować coś tak od czapy
![]()
Lactovaginal użyłam wczoraj, dziś nie widzę poprawy ale może to za krótkoU mnie zawsze clotrimazol najlepiej globulki ale też krem, probiotyk lactovaginal i nasiadówki z kory dębu ale trzeba uważać żeby nie przesadzić bo może wysuszyć
Kurczaczki mam smaka na taką zupę krem ale rozjeb**am blenderMniam, jakie drożdżóweczki
A ja zrobiłam tą zupę krem z dyni. Wrzucam Wam przepis jakby któraś chciała. Nawet moja wybredna Siostra się skusiła i chwali więc to coś znaczy
Zobacz załącznik 1725321
Ja miałam taki zjazd po tym jak dostałam ostatnio okres że nie pytaj, ale dzisiaj stwierdziłam że skoro nie jestem w ciąży to będę korzystać z przywilejów nie bycia w ciąży i pójdę na kolację zjeść dobry tatarWszystko przed nami![]()
Powiem wam, że zawsze jak już ta miesiączka się pojawiala to był płacz, teraz wzięłam to na luz tym bardziej, że wiem że tsh musi spaść, za jakieś 4 tyg idę i zobaczę czy coś spadło. Ale będąc z wami na forum dziś dostałami nie było płaczu! Może dlatego, że od razu mnie ścięło z nóg i nie było czasu na smutek
Fajnie mieć takie wsparcie i mieć z kim o tym pogadać, prócz męża
![]()
Miałam to samo ostatnio, pomogło clotrimazoulumDziewczyny u Was zawsze można liczyć na dobre polecajki, co na rozkręcający się stan zapalny? Od kilku dni pieczeeee...Za kilka dni owulacja, boję się zastosować coś tak od czapy
![]()
Krótko chyba, lepiej zacząć od clotrimazolu i wtedy lactovaginal. Mi czasem lekarz dawał 500 mg globulke - to jest jedna ale silna. Stosuje się jednorazowo. Ale wydaje mi się że to już raczej rzeczy na receptę i może lepiej nie próbować samemu. Jak nie jest źle to maść clotrimazol lactovaginal i można próbować nasiadówekLactovaginal użyłam wczoraj, dziś nie widzę poprawy ale może to za krótko![]()