reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Dziewczyny u Was zawsze można liczyć na dobre polecajki, co na rozkręcający się stan zapalny? Od kilku dni pieczeeee... 🤐 Za kilka dni owulacja, boję się zastosować coś tak od czapy 🤷‍♀️

reklama
Przepraszam, że się wtrącę ale racja.
Ja jestem z wami dopiero od połowy października, ale tak naprawdę podczytywałam was już jakoś od marca/kwietnia, więc ja się czuję jakbym z wami była już długo 😅 przykre jest to, że niektóre osoby były w tym samym miejscu a tak zmienia się pogląd 🙂
No niestety zapomniał wół jak cielęciem był

Ja jestem od czerwca ale też podczytywałam wcześniej 😂 ale cóż, może jeszcze swojego nie wysiedziałyśmy 😜
Wszystko przed nami 😆 ❤️
Powiem wam, że zawsze jak już ta miesiączka się pojawiala to był płacz, teraz wzięłam to na luz tym bardziej, że wiem że tsh musi spaść, za jakieś 4 tyg idę i zobaczę czy coś spadło. Ale będąc z wami na forum dziś dostałam 🩸 i nie było płaczu! Może dlatego, że od razu mnie ścięło z nóg i nie było czasu na smutek 😅 Fajnie mieć takie wsparcie i mieć z kim o tym pogadać, prócz męża 😅🥰

Jakie kosmetyki zakupiłaś? 🤩
I co to za rogalik z nadzieniem Ferrero? 😍
Jest taka cukiernia w Gdyni Pączuś mają wszystkie ciasteczka świata i właśnie robią pączki i rogaliki z nadzieniem w stylu Ferrero. Kupiłam sobie serum bandi z kwasem hialuronowym pod krem, kupiłam konturówek wibo line lock nr 01 bo podobno konturówka nie do zmycia na amen, kupiłam ampułki do twarzy nawilżające z kolagenem w TK Maxx jakiejś firmy której nie znam, tak samo jakaś piankę do mycia ze 100 na 20 zł przeceniona w tk maxx, wzięłam też serum peptydowe z ava natura bo mnie nękało haha i na koniec wzięłam arabskie perfumy sweet heaven cherry bo zawsze chciałam wiśniowe perfumy a przyjaciółka mi bardzo polecała 🥰♥️. Jestem ciekawa tej konturówki do ust…

Dziewczyny u Was zawsze można liczyć na dobre polecajki, co na rozkręcający się stan zapalny? Od kilku dni pieczeeee... 🤐 Za kilka dni owulacja, boję się zastosować coś tak od czapy 🤷‍♀️
U mnie zawsze clotrimazol najlepiej globulki ale też krem, probiotyk lactovaginal i nasiadówki z kory dębu ale trzeba uważać żeby nie przesadzić bo może wysuszyć

Wszystko przed nami 😆 ❤️
Powiem wam, że zawsze jak już ta miesiączka się pojawiala to był płacz, teraz wzięłam to na luz tym bardziej, że wiem że tsh musi spaść, za jakieś 4 tyg idę i zobaczę czy coś spadło. Ale będąc z wami na forum dziś dostałam 🩸 i nie było płaczu! Może dlatego, że od razu mnie ścięło z nóg i nie było czasu na smutek 😅 Fajnie mieć takie wsparcie i mieć z kim o tym pogadać, prócz męża 😅🥰
Ja miałam taki zjazd po tym jak dostałam ostatnio okres że nie pytaj, ale dzisiaj stwierdziłam że skoro nie jestem w ciąży to będę korzystać z przywilejów nie bycia w ciąży i pójdę na kolację zjeść dobry tatar 🤣

reklama
Lactovaginal użyłam wczoraj, dziś nie widzę poprawy ale może to za krótko 🤷‍♀️
Krótko chyba, lepiej zacząć od clotrimazolu i wtedy lactovaginal. Mi czasem lekarz dawał 500 mg globulke - to jest jedna ale silna. Stosuje się jednorazowo. Ale wydaje mi się że to już raczej rzeczy na receptę i może lepiej nie próbować samemu. Jak nie jest źle to maść clotrimazol lactovaginal i można próbować nasiadówek

Do góry