Sopek
Moderator
@ShadowLuna mi założyli teraz od razu, ale we wcześniejszych ciążach zakładali jak przyszłam z wynikami pierwszych badań krwi, moczu itd czyli na drugiej wizycie 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mam wizytę 27.10też trzymam kciuki za wizyty!
ja się zapisałam 27.10. będzie wtedy 5+3.
waham się jeszcze czy nie przełożyć na 6+3, ale nie wiem czy wytrzymam w niepewności, w poprzedniej ciąży byłam wcześniej żeby sprawdzić czy pęcherzyk jest na pewno w macicy (raz byłam w ciąży pozamacicznej).
o której godzinie?Też mam wizytę 27.10ale u mnie już będzie 8+0
![]()
16:30o której godzinie?![]()
cudowny widok, gratulacje!Hej dziewczyny, ja dziś już po drugiej wizycie mamy 6+0 i zobaczyliśmy na wizycie zarodek 3,7mm i pulsujące serducholekarz założył kartę ciąży i widzimy się za dwa tygodnie, normalnie byłoby za 3 natomiast idzie na urlop i zobaczymy się wcześniej, co dla mnie oczywiście jest lepszym wyjściem, AAAA ale jestem szczęśliwa
![]()
![]()
ja na 10.00. to będzie cały dzień emocji16:30![]()
Hej tak to normalneMam pytanie czy to normalne że nie założona została u mnie karta ciąży mimo bijącego serduszka? Bo lekarz powiedziała że założy kartę dopiero 12 listopada na kolejnej wizycie
Bardzo się cieszę gratulujęHej dziewczyny, ja dziś już po drugiej wizycie mamy 6+0 i zobaczyliśmy na wizycie zarodek 3,7mm i pulsujące serducholekarz założył kartę ciąży i widzimy się za dwa tygodnie, normalnie byłoby za 3 natomiast idzie na urlop i zobaczymy się wcześniej, co dla mnie oczywiście jest lepszym wyjściem, AAAA ale jestem szczęśliwa
![]()
![]()
Mnie zaczyna mdlić od 7 tygodnia ale to czasami w ciągu dnia. Apetyt mam bardzo duży i cały czas chodzę głodnaDziewczyny jak tam? Ja tak naprawdę zmuszam się do jedzenia.. do tego mam zniechęcenie do kawy a pilam codziennie rano.. Nadal mi ciagle niedobrze i ciekawa jestem kiedy przestanie:/
Nie mam żadnych zachcianek poki co. Nie ciągnie mnie ani do słodkiego ani słonego ale to pewnie przez te mdlosci![]()