Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w sierpniu miałam też łyżeczkowanie (bo był pseudo pęcherzyk przy cp) i niedługo będę miała 3 miesiączkę od zabiegu i operacji i też jest hardcorowa - 2 ,3 i 4 dzień to po prostu NiagaraU mnie po odstawieniu 3 dni i okres wpada z buta intensywnie.
Ja nigdy nie mialam plamien przed okresem .
Zauważyłam tylko tyle że po łyżeczkowaniu w maju są obfite że zastanawiam się kupić pielucho majtki są w rosmanie
Widziałam ,że Żebrowscy tam są od chyba 3 tyg i przenieśli ich do bezpieczniejszego hotelu, latarki, zapas wody.. a to "tylko" wakacje a co mają powiedzieć mieszkańcyA zmieniając temat jeszcze, śledzicie huragan Melisse co idzie na Jamajkę (już jest) ? Nie umiem sobie wyobrazić nawet tego potwora![]()
O ranyTrzymam kciuki żeby szybko wrócił do zdrówka!
Sorry, że się wtracę ale patrz jak tamtejsza ludność no pewnie nie cała, traktuje to poważanie. Ważne, żeby selfie zrobićWidziałam ,że Żebrowscy tam są od chyba 3 tyg i przenieśli ich do bezpieczniejszego hotelu, latarki, zapas wody.. a to "tylko" wakacje a co mają powiedzieć mieszkańcyjeszcze Ci ubożsi
czasami zerkam co tam się już wydarzyło i serce pęka - z żywiołami nie ma żartów
Hahhahah, niech się słucha żony! Taka powinność mężówPróbuję go namówić na wizytę w przychodni. Jak tak dalej pójdzie to zamiast lekarza będzie potrzebował koronera bo wybitnie mi dzisiaj działa na nerwy![]()
Masz prawo narzekać, smucić się, starania, które się przedłużają zawsze wywołują przykre emocje i nie ma znaczenia czy ma się już dziecko, boli podobnie. Czytałam, ze termin nieaktualny u lekarza. Zdrowia dla męża.Tak, pewnie dostanę antybiotyk i ja wiem, że to nie jest koniec świata i nawet według niektórych nie mam prawa narzekać mając już jedno dziecko ale jestem strasznie zrezygnowana
Umówiłam nas do naszej lekarki, udało się złapać termin na jutro.
U mnie od razu wjeżdza, nawet nie mam szansy się pocieszyć, że może to implantacjaCzy u was dziewczyny też okres się tak wolno rozkręca czasami. Dzisiaj mam 15 dpo, w niedzielę lekkie plamienie, w pon rano ciut większe a potem do dzisiaj do 15 cisza.. teraz też raczej plamienie. Nie wiem czy to kwestia duphastonu branego po owulacji bo nie pamiętam sprzed 4 lat jak to było
Kurczę,ale się złożyłoKurdeeee…. Powiem Wam że nerwy mam, bo jelitówka u nas, a płodne właśnie się zaczęły :/ mój mężczyzna już w trakcie jelitowki od rana, mnie czuje też zaczyna brać. Także zmarnowane dni będą i nici z płodnych![]()