reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Dzięki, że pytasz. Dzisiaj dopiero 2dpt i ciężko jest czymś innym zająć głowę, każde ukłucie w brzuchu wywołuje zastanawianie się co się dzieje z kropkiem 😬 fizycznie jak tą ilość leków, które biorę nie jest źle. To jest 1 z 2 naszych zarodków i bardzo bym chciała żeby z nami został🙏

Trzymam mocno kciuki oby tak było 🤞🤞

reklama
Dzięki, że pytasz. Dzisiaj dopiero 2dpt i ciężko jest czymś innym zająć głowę, każde ukłucie w brzuchu wywołuje zastanawianie się co się dzieje z kropkiem 😬 fizycznie jak tą ilość leków, które biorę nie jest źle. To jest 1 z 2 naszych zarodków i bardzo bym chciała żeby z nami został🙏
Trzymam mocno kciuki za Waszego kropka🥹

Hej
Dziewczyny przepraszam że tak z buta wjeżdżam, ale mamy urwanie głowy przez weekend, najazd teściów itd. Nadrobię później

Pomożecie, pierwszy raz sumiennie robię owulaki i to już ewidentnie pik? Wczoraj jeszcze dość blady. Dalej nie robię?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 56
Hej
Dziewczyny przepraszam że tak z buta wjeżdżam, ale mamy urwanie głowy przez weekend, najazd teściów itd. Nadrobię później

Pomożecie, pierwszy raz sumiennie robię owulaki i to już ewidentnie pik? Wczoraj jeszcze dość blady. Dalej nie robię?
Jak dla mnie pik:) wieczorem też jeszcze jakiś zrób dla porównania ale myślę,że to już To :)

@Kaalaa @Jane Doe więc tak, niewiele powiedział, znów mnie zbadał ale nie wiem po co, jest 10jajeczek z prawej, 10 z lewej. Ale musimy poprawic wyniki nasienia bo nie ma z czego wybierać. Tyle, że sam powiedział, że nie wie czy mamy szansę coś zmienić bo nie chce wchodzic w kompetencje innemu specjaliście który ponoć ma jakiś na nas plan, ale pogada z niami dopiero w czwartek... Nie wiem czy powinnam się cieszyć, że jest jakieś światełko, czy skarcić sama siebie za robienie nadziei...

@Kaalaa @Jane Doe więc tak, niewiele powiedział, znów mnie zbadał ale nie wiem po co, jest 10jajeczek z prawej, 10 z lewej. Ale musimy poprawic wyniki nasienia bo nie ma z czego wybierać. Tyle, że sam powiedział, że nie wie czy mamy szansę coś zmienić bo nie chce wchodzic w kompetencje innemu specjaliście który ponoć ma jakiś na nas plan, ale pogada z niami dopiero w czwartek... Nie wiem czy powinnam się cieszyć, że jest jakieś światełko, czy skarcić sama siebie za robienie nadziei...
To jest dobra wiadomosc- ma na Was plan, byc moze bedzie chcial zadzialac totalnie inaczej, bo ma w tym doswiadczenie, poczekajcie do czaartku, wtedy pewnie opowie Wam wiecej i moze zrobi sie wtedy sensownie! Szla bym w to!

reklama
Do góry