ka.an92
Fanka BB :)
To i ja chętnie bym się zgrała z wamiOoo ja chętnie z tobą w tej trójce mogę być
Dziewczyny gratulacje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To i ja chętnie bym się zgrała z wamiOoo ja chętnie z tobą w tej trójce mogę być
Dziewczyny gratulacje![]()
Zobaczyć taki wynik bety to moje marzenieMam w koncu wynik mojej bety![]()
Zobaczyć taki wynik bety to moje marzeniedotychczas moje nawet do 100 nie dochodziły...
![]()
Ale jaki rowniutkiMam w koncu wynik mojej bety![]()
U mnie jakoś max do 57 dobiła...Również marzę o takiej kiedykolwiek
Moja ostatnia to było zawrotne 17 a kolejna już tylko 11.
Ja najwięcej mialam triche ponad 860 ...Zobaczyć taki wynik bety to moje marzeniedotychczas moje nawet do 100 nie dochodziły...
![]()
W sobotę pójdę na betę kolejny razJa najwięcej mialam triche ponad 860 ...
Dziewczyny, które tak jak ja nigdy nie dobiły wyżej, jeszcze będzie dla nas pięknie i bety bedziemy liczyć w dziesiątkach tysięcy.
@GosiaZ92 piękne książkowe przyrosty
Dodałam dwie kolejne buteleczki @taisiya i @Monique321, czekamy na betę @Taka Ja, no i oczywiście na kolejne trio kreskowe.
Ale mi się podoba szefowanie jak taki urodzaj pozytywnych wieści wpada pakietami![]()
Z taką passa to w styczniu też musisz szefowac. Tylko dwie kreski cię z tego mogą usprawiedliwićJa najwięcej mialam triche ponad 860 ...
Dziewczyny, które tak jak ja nigdy nie dobiły wyżej, jeszcze będzie dla nas pięknie i bety bedziemy liczyć w dziesiątkach tysięcy.
@GosiaZ92 piękne książkowe przyrosty
Dodałam dwie kolejne buteleczki @taisiya i @Monique321, czekamy na betę @Taka Ja, no i oczywiście na kolejne trio kreskowe.
Ale mi się podoba szefowanie jak taki urodzaj pozytywnych wieści wpada pakietami![]()
Ja się na niedzielę zapisałam do luxmeduW sobotę pójdę na betę kolejny raz![]()