• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

❄️⛄️🌟 Nowy Roczek, nowy kroczek - niech się zjawi tutaj Smoczek! 🍼👶🏻🧸

W moich postanowieniach jest jedynie wrocic na diete z niskimi weglami, bede musiala sie znowu spiac…

To chyba ostatni moj cykl z testami, bo szalu dostaje… i znow zapowiada sie pozniejsza owu 😩

reklama
A no i wczoraj pol dnia gotowalam rosolek, nie zebym pila, bo nawet bezalkoholowe wino mi wczoraj nie wchodzilo, ale taaaaak mam dzisiaj ochote, ze dziekuje sobie za ten pomysl :D

Tak Tak brytyjskie koty .zachorowały od sztucznej choinki na pniu Świerka .
Drapały ją,spały pod nią i to wszystko spowodowało zatrucie u jednej a u drugiego wymioty.
Tak więc choinkę miałam 5 dni a wydałam na leczenie kotów prawie 2 koła .
Na następne święta bez Choinki bo jak nie dzieci chore to koty sra. I rzyg...I zatrute.
Oo kurde 😱 nie pomyślałabym
Cześć! Jestem nowa na tym wątku, testuje od roku w samotności, pomyślałam że fajnie by było oczekiwać na to razem:) proszę o wpisanie na 25.01 Szczęśliwego nowego roku!
witaj 🙂 będziemy testować razem 😁

@Kaalaa ja generalnie nie lubię robić testów owulacyjny, nie dość że mało się pije to taka zabawa.. rośnie, nie rośnie 😣😏

@Lady Strejser to widzę kontrolne zmiany, będzie dobrze ❤️❤️

Witam się w Nowym Roku 🙂
My siedzieliśmy ze znajomymi do 4 🫣 pogadaliśmy, potańczyliśmy więc fajnie było 😊 niedawno wstałam

Dziewczyny jaką aplikacje używacie do testów owulacyjnych, widziałam takie zdjęcia z testami i oznaczeniem piku i rozumiem że ta apka określa pik po intensywności wybarwienia paska?

Heloł ❤️

Podaję pierwszą kawusię w tym nowym roku ☕
Mężowi też podałam ale wołał świętowanie w inny sposób 😈😁

Cześć! Jestem nowa na tym wątku, testuje od roku w samotności, pomyślałam że fajnie by było oczekiwać na to razem:) proszę o wpisanie na 25.01 Szczęśliwego nowego roku!

Cześć 😊
Witamy, powodzenia 🍀

Dzień dobry w roku który przyniesie nam wszystkim spełnienie tego najważniejszego marzenia 🎊❤️ szczerze mówiąc cieszę się że mam już tamten rok za sobą, mam nadzieję że będzie już tylko lepiej 🤐 Od rana obudził mnie ból podbrzusza, chodzę i sprawdzam czy to już okres a tu nic i nic... Przychodź małpo 🐒🐵🙉

Też sie cieszę, ze tamten rok się skonczył, szkoda, ze razem z nim niektore moje znajomości ale biorę to na klatę i cóż, trzeba żyć dalej 😊

Cześć Laski :)
Jak tam nastawienie na nowy rok?

Będę musiała w tym roku iść do szefowej się zwolnić bo wychowawczy mi się kończy 🙄

Jakoś 5 stycznia zadzwonię do przychodni i spróbuję się umówić do Pani ginekolog na NFZ w innym miejscu (bo mój ostatni gin to jakaś porażka,po cp i torbieli krwotocznej traktował mnie jak małolatę i przerywał,nie słuchał- ciążę biochemiczne nic nie znaczą dla wywiadu ginekologicznego według niego itd.)

A tak to chce się zmotywować do regularnych ćwiczeń mdm i ogólnie się trochę rozruszać bo próbowałam już kilka razy a i tak po 2 tyg trafiłam zapał 🫣
I nie będę mówić,że nowy rok - nowa ja- bo "nowa " to ja jestem co sylwestra od chyba 15 lat 😂

Moje nastawienie bardzo dobrze, zobaczymy co z niego zodtanie za dwa tygodnie 🤣🤣

Nie chcesz wrocić do pracy? 🧐

A no i wczoraj pol dnia gotowalam rosolek, nie zebym pila, bo nawet bezalkoholowe wino mi wczoraj nie wchodzilo, ale taaaaak mam dzisiaj ochote, ze dziekuje sobie za ten pomysl :D

o, rosołek 😍 ja mialam mały likier karmelowy, wypilam dwa drinki. Przyszla Siostra z pracy to od razu zauwazyla "ooo, a co to masz? Słony karmel? Dobre?"
powiedzialam zeby sobie dopiła więc nie popiłam 😅🤣

Dziewczyny jaką aplikacje używacie do testów owulacyjnych, widziałam takie zdjęcia z testami i oznaczeniem piku i rozumiem że ta apka określa pik po intensywności wybarwienia paska?

Aplikacja Premom z paskami easy&home 🙂

Jeszcze dodam, że jak nie ma się owulaków Easy Home to inne testy wrzuca sie do folderu Other.
nie wiedzialam o tym te kilka lat temu i wrzucało mi automatycznie do tych EH 😅

Moje postanowienia na ten rok:
- być w ciąży 😁😁😁
- zdrowiej się odżywiać i schudnąć 10-15kg
- więcej aktywności fizycznej
- zadbanie o odpoczynek ciała i głowy
- więcej czasu dla siebie i rodziny
- zawodowo nagranie kursów online

U mnie bardzo podobnie, z tym, że jeszcze mam postanowienie żeby nie pić w ogóle alkoholu 😊

Stanęłam na wadze i zaczynam ten rok lżejsza niż w roku ubiegłym więc chociaż tyle 😁😀

reklama
@Hermeneg z chęcią bym wróciła ale zmiany miałam takie,że mi totalnie dwie z trzech nie pasują z przedszkolem młodej. Nie mam nikogo do pomocy,żeby mi ją zaprowadził albo odebrał a świetlicy nie ma z rana 🙄 przedszkole jest od 6.45 do 16.45 a ja pracowałam na 6 (+ 20 minut drogi) do 13/14, na 12/14 do 19/20 lub na 8/9 do 15/16 - szefowa mi napewno nie pójdzie na rękę,żebym tylko na środkową zmianę szła 😒 a to by mi fajnie się zgrało z przedszkolem...
Żałuję ,że jak zaczęłam pracować to nie szłam zaocznie na studia - tak bym miała większe pole do popisu 🙄 człowiek był młody i głupi.

Mi zostaje na chwilę obecną zostać w domu i pójść do pracy,gdy mała podrośnie bo po prostu nie ma kto mi ją zaprowadzić czy odebrać póki jest mała... Albo może uda mi się gdzieś na pół etatu chociaż zatrudnić lub na nocki 🤷🏼‍♀️ przeglądam oferty z okolic (nie mam prawka) i jak się nie jest kierowcą c+ e i budowlańcem to jest ciężko, zwłaszcza bez studiów i prawka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry