Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja badałam, jest napisane prawidłowy albo nie prawidłowy i opis. Ale i tak jak są jakiekolwiek nieprawidłowości warto iść do genetyka.My ciągle czekamy na te nasze kariotypy, ale teraz zaczęłam się zastanawiać - czy my będziemy w stanie sami zinterpretować te wyniki? W sensie jeśli coś będzie nie tak, to wiadomo, że czeka nas wizyta u specjalisty, ale jeśli wszystko będzie w porządku to będziemy to wiedzieć? Może któraś z Was badała kariotypy i umie coś podpowiedzieć?
Ale badania możesz zrobić na własną rękę, na nfz i tak większości skierowań nie dostaniesz. Od lekarza rodzinnego dostaniesz jakieś podstawy, to warto chociaż to mieć za darmo.
A żel to fertilsafe plus
@Kaalaa działajcie bo tak najlepiej, my chyba z moim obierzemy taktykę cały cykl co drugi dzieńale już różnych sposobów próbowaliśmy łącznie 2 x dziennie i dupa
Ah te ogłoszenie.. przykro mi
@maggie97 ale czad, to trzymam kciuki żeby chłop nie przeciągał
@Hermeneg no co ja Ci powiem, smacznego
@melodyP wszystko zależy od Twojej sytuacji ale fajnie znaleźć ginekologa, który ochrania temat niepłodności
Dzisiaj tworzyłam rolkę na temat podsumowana mojego roku 2025 na firmowym profilu i co ja oglądam to wyjejestem wdzięczna ale cholernie zmęczona tym rokiem. Moje obserwatorki na nawet nie podejrzewają co się może wydarzyć ale czy się wydarzy..
Kurcze 7 dzień po owulacji to akurat dzisiaj wypada. Jutro nie dam rady rano, bo się nie wyrobie do pracy. A myślicie że w sobotę to już będzie za późno na zrobienie progesteronu jeśli okres ma przyjść w czwartek? Bo może bym chociaż to zrobiła.
Edit. Właśnie doczytałam że progesteron niekoniecznie musi być rano i na czczo. To może jest sens zrobić jutro po pracy...?
O to przybijam pione, w drugi dzień świąt zaatakowała mnie angina. Właśnie skończyłam antybiotyk. Bolało mnie okrutnie. Tez się zastanawiam czy cykl będzie normalny bo to jeszcze święta itp. owulacja wypadała akurat w wigilię wg aplikacji ale mam nieregularne cykle także ten, dziś płodny śluzMoja sytuacja jest taka, że staramy się 4 cykle (teraz 5 czekam na wynik) i mam 34 latatakże jeszcze do tej pory nie panikowalam. Miałam nadzieję, że się uda szybko w 1-2 cyklu zajść pewnie jak każda z nas
tez na całe 5 cykli 3 z nich był chory albo mąż albo ja, więc nie bylo tych zbliżeń dużo, już nie mówiąc o osłabieniu organizmu. W obecnym cyklu też nie liczę na wiele, bo mąż był chory 2 tygodnie w grudniu, a po owulacji jesteśmy obydwoje chorzy -_-
I nie wiem w którą stronę uderzać, do którego specjalisty się zapisac tak żeby mnie nie olali i nie wzięli za nadgorliwa wariatkędlatego na razie podczytuje i próbuje się zorientować w tym co piszecie
Do ginekologa i tak idę prywatnie i badania też chce zrobić prywatnie, tylko chce żeby to wszystko miało ręce i nogi.