reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Witajcie kochane:-)
ale mam zamieszanie straszne...
teraz zrobiłam sobie przerwe w prasowaniu:-)
u nas w firmie zaczyna sie sezon...kołderki itp. zima idzie;-) więc mam mnóstwo pracy...
dzis bylismy z Kapikiem u mamy mojej bo jej kompa robiłam bo oczywiście go zepsuła;-)

Mirka biedny Niki:-( ojejku:-( ale da rade;-)ucałuj go:-)
Kjkwilk kurteczka napewno super:-) ja też dużo ubranek Kapikowi na ciuchach kupuje;-) bo
są super..a zwłaszcza że u mnie nei ma żadnego fajnego sklepu w mieście...
Liluś Ty masz odpoczywać a nie sprzątać kochana!! ucałuj Gabrysia;-)
Anulka ja mam ok. 20 stopni rajtki bluzeczka z długim rękawem i ewentualnie skarpetki:-)
Beatko jestem kochana jestem ale zabiegana strasznie:-( co u mojej synowej słychać??? daj jakieś foteczki co?;-) a czy my mój syn na urodziny jest zaproszony hehhe???:D:D:D:D
Pusia sueper że sesyjki udane.. pozdró Aluśke
Asix super że w pracy powoli sie zaczyna ukłądać:-) tylko się za bardzo nie przemęczaj:-) ucałuj Maciusia:-) buziak
Bira wielkie gratki za ząbeczka:-) u nas juz katarek na szczęscie odchodzi ...ale żaden euphorium nie pomagał nic dopeiro maść majerankowa no i olbas;-) i już jest extra:-) w sumie nie było jakoś bardzo duzo katarku ale wystarczało zeby nie mógł oddychać biedaczek;-)udanego wesela my idziemy za tydzień:-) musze fryzjera i kosmetyczke umówić:-)
Anineczko to tez masz przeżycia z tym kurierem kurde:-( oby wszystko pozabierał...ale pakunek swoją droga macie pokaźny;-) hihi
Ladinko hej kochana:-) ucałuj chłopaków:-) rozrabiaków..

reszte nadrobie jutro ...
wracam do prasowanka...
jutro moja mama przyjeżdza do kapika a ja do firmy buuuuuuu:-:)-(

buziak dla wszystkich kochane moje

reklama
O Sabinko no witaj:tak::-)jasne ze Kapik zaproszony nawet mozesz podrzucić go na dłuzej:-).
Mam pytanko kupujecie jakieś śpiworki do spacerówek?tylko co z pasami?

Beatko to super hihi że się wprosiliśmy;-) to podrzucę go na dłużej ale jesteś pewna:-) hihihhih
Elbra ło matko to łądna kosa musi być u was bo to te same rejony co u nas tyle że ja sobie właczyłam ogrzewanie ale zimnica straszna ale i tak cięgle wyrodna maka ciągnę gdzies choć na chwile tylko ten deszcz wrrrrrrrrr

wracam do żelazka;-)

reklama
widze ze zimno dopalo wszystkich .......jak ja nie znosze takiej pogody
sabinko ...dzieki , ucaluje mam nadzieje ze nie bedzie wielkiego dramatu
no i wspolczuje prasowania
beatko ........niestety nie mam nikogo , tesiowa wyjechala wiec nie ma rady mam tylko nadzieje ze maly sie nie przeziebi

Do góry