malaulka
Podwójna mamusia
Dorotka, Czarna- dziękuję
Anna- ja też tak czasem mam a dziś jak szlam dość szybkim tempem to tak nagle dziecko gdzieś mi naparlo główką na pęcherz, że aż stanęłam bo tak mnie strasznie zakłuło i musiałam chwilę odpocząć. też ten brzuch ciągnie
Kaka- gratuluję ukończenia remontu, teraz dzidzia spokojnie może się rodzić
My też przed telewizorem, ale my oryginalni oglądamy boks
, małą odwiezli nam znajomi dopiero przed chwilką więc teraz muszę ją zagonić do mycia i do łóżeczka

Anna- ja też tak czasem mam a dziś jak szlam dość szybkim tempem to tak nagle dziecko gdzieś mi naparlo główką na pęcherz, że aż stanęłam bo tak mnie strasznie zakłuło i musiałam chwilę odpocząć. też ten brzuch ciągnie

Kaka- gratuluję ukończenia remontu, teraz dzidzia spokojnie może się rodzić

My też przed telewizorem, ale my oryginalni oglądamy boks
, małą odwiezli nam znajomi dopiero przed chwilką więc teraz muszę ją zagonić do mycia i do łóżeczka

W piątek rano znów byłam na działce, a po południu na zajęciach bo już zjazdy mi się zaczęły
Ja mam termin na jutro, ale coś czuję że synek tak szybko nie wyjdzie.
Wszelkie sposoby na przyśpieszenie porodu nie pomagają: herbata z liści malin, wysiłek, sex, olejek rycynowy...Chyba mały uparciuch mi w brzuchu rośnie... Jutro znów na 8 zajęcia, a potem jedziemy na chrzciny do mojej siostry ciotecznej -córeczki:-) Więc nie będę myślała o tym poniedziałku
.
, jakby tak nie mogła spiąć się raz, a porządnie :-);-).