reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A tu moje pociechy, na razie dwie.

Załączniki

• 22.11.200 042aa.jpg
    22.11.200 042aa.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 48
  • a.jpg
    a.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
hej dziewczynki:-)
nie dam rady Was nadrobić chyba:-)
Kicia wielkie gratulacje:-)
Czarodziejka stęskniłam się za Tobą:-)
Margarittka gdzie jesteś???:-)
Aniu śliczne pociechy:-)
Asus chciałabym ja się tak pochwalić, ale coś kiepsko
Rusałka trzymam mocno kciuki:-)
jak kogo pominęłam, nie chciałam, ale ostanio mam tu tyły:-)
a ja byłam dzis u ginki, zbadała cycuszki, pobrała na cytologie, podala wstępnie zalecenia na synka i wysłała na usg, a tam lekarz z dziwną miną stwierdził, że brak pęchęrzyka owu:-(i mam przyjść w następnym msc
chyba mnie trochę zmartwił, ale jestem dobrej myśli, że w styczniu będzie już pęcherzyk jak pójde,chyba ,że coś ze mną już nie tak
ale narazie nie chce się martwić, choć przyznam ,że siedzi mi to w głowie
idę lulu kobietki rano do pracy
kolorowych i spokojnej życze:-)buziolki

Jarzebinka Tobie to sie pewnie juz udało i ja naprawde nie wiem czemu ja jeszcze nie znam wyniku testu choć wydaje mi sie , że znam ....:tak::-D
Weźcie wy dziewczyny juz wszystkie zafasolkujcie bo ja rewsztki cierpliwosci jakie jeszcze mam wykorzystam na oczekiwaie na wiadomości od was :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i co będzie???????

specjalnie dla Ciebie już dzisiaj zrobiłam test, ale niestety nadlal samotna jedna kreseczka :szok: teraz poczekam na @ i już zaklepie sobie wizyte u gina na styczeń w termine spodziewanej owulki :tak::tak::tak:

a wogóle to życzę miłego dnia..... bo jeszcze jest szaro i ponuro ......

Anka34
Witaj kochana śłiczna ta Twoja córunia:-), ale synuś też przystojniacha;-):tak:,
widze że juz jesteście z sobą zgrane skoro mała więcej spi, ohh jak ten czas leci jeszcze niedawno z brzucholem do nas pisałas a dzis opowiadasz o królewnie;-)zagladaj do nas jestes nasza wielka nadzieja;-):-) napotwierdzenie tego co my tu skrobiemy oby ta metoda sprawdziła sie.... bo jak widzisz strasznie nas tu przybyło...:-):-):-) zycze spokojnych dni i nocy, buzka:-):happy2:

Beti co do pecherzykow, bo chyba mowisz o monitoringu ,to tak zdarzaja sie cykle bezowulacyjne i niemartw sie niczym nastepny już bedzie zpecherzykami , a ktory masz dzien cyklu dziś???

jarzebinko tego to już nierozumiem serdu****esz na granicach owulki i nawet w nią i tu jedna krecha podejzewam jedno ze jestes zadaleko owulki, a jak jestes blisko niej to masz znowu cykl bezowulacyjny:tak::tak::tak: no niepozostaje C:tak:i kochana nic innego jak monitoring jak tylko dostaniesz okres ( a mam nadzieje ze moze go niedostaniesz....) to juz zapisuj sie na monitoring tak cztery dni przed spodziewaną wg Ciebie owulacja i dowiesz sie wszystkiego o sobie choć podejzewam że jest tak jak napisałam wyżej... buziaki w końcu się uda tylko musisz wziąśc sie za swój organizm bo bawi się z Toba w kotka i myszke...;-)jarzebinko masz wykres na 28???

dziewczyny tak chce juz to usg a do piatku tak daleko, wczoraj troche przecholowałam bo zaczełam sprzatac pokój małego i przestawiałam mebele( przesuwałam) ze teraz cała ze strachu sie trzepie czy czegos nienarobiłam:zawstydzona/y:

dziewczynki miłego dnia życze....

Asus akurat dziś pól nocy nie przespałam, ale jakoś ciągnę, dziś mam położna więc napisze co i jak po wizycie.

Beti nic się nie martw , ja pisałam jakoś wyżej....w ostatnim cyklu mój pęcherzyk nagle przestał rosnąć ...lekarz stwierdził ze moze w ogóle nie pęknąć tylko zaniknąć ....więc strzeliłam sobie z nim pogadanke bo też się zmartwiłam ...i dowiedziałam sie ze tak może byc u nawet zdrowej kobiety i ze moze nawet pęcherzyk sie nie pojawic , a kolejne cykle będą już normalne , że tak bywa i nie należy się martwić ....WIĘC NIE MARTW SIĘ ...
Jarzębinko ...to tak samo do Ciebie kochana.... musisz to sprawdziż bo fakt jak czytam twoje posty niemal od początku to jestes blisko owulki ...i chyba dobrze pamietam , że na styczeń masz wizyte u gina ...może zapisze ci luteinke ....ja mam zapisana i od tego cyklu ja biorę :)
Polecam wam monitoring ...sama tez się zapisałam na ten cykl na 3 razy żeby sprawdzić jak rosnie czy rośnie i żeby się uspokoic ...no i jak dobrze jest to może się uda ....
Ja mocno trzymam kciuki żeby wszystko było ok ...

Aniu sliczne dzieciaczki:tak:

Czarodziejko ja tez patrzyłam na chiński kalendarz i mnie sie na ten cykl podoba:-);-):tak:

Życzę wszystkim miłego dnia

witam was dziewczyny..pogotowalam obiadekl mam chwilke czasu to wskakuje tu do was.anufifi nie kupilam wczoraj testu.dzisiaj kupie jutro z ranka zrobie.piersi mnie bardzo bola ale to tez moze byc objaw przed miesiaczka.bylam na wizycie u ginekologa i mowil ze mam sie tak nie stresowac nie myslec tyle o tej ciazy to wtedy klapnie..ale jak tu nie myslec jak ja tak bardzo chce.powiedzial ze po roku jak nie wyjdzie to wtedy badania.wiec musze czekac....sylwia75 mam trzech synow patrick 13 lat daniel10 i ercanek 5.to nie taka duza przerwa.moze dlatego ze przy ostatniej ciazy mialam cesarke i zatrucie ciazowe to moze dlatege te zmiany i problemy z zajsciem w ciazy.juz sama nie wiem ale mam od zawsze tego samego ginekologa zna moja sytuacje to by cos powiedzial.mowi tylko ze jest ok i mam do tego wszystkiego podejsc na luzie.

hej dziewcznki! :-)

udalo mi sie wyskoczyc na betke , po 16 wyniki....

Anufifi widze ze juz 9 dzien kiedy monitoring?
Ania sliczna corcia i synek ...zsciaro ty nasza :)
Kiki ekarz ma racje tylko jeszzejk o nie denerwowanier sie wprowadzic w zycie?
Jarzebinko a ktory dzis dzien cyklu?
Beti tak bywa, nastepny cykl pewnie bedzie pecherzykiem.
Aga nie dziwie sie ze nie mozesz sie doczekac do usg ja mam to samo :)

pozdrawiam :tak:

Czesc Baboszki no nie sposob Was nadrobic :)
Za duzo tego..ja się wypisuję:-D:-D:-D:-D
U nas nocka przespana, dziećko moje grzecznie chrapalo cala noc
Więc dzis dzien zaczety od Kwy Inki z Cynamonem :) mniam
Aniu- ucalowania dla Ciebie i dzieciołków :)
Buziaki dla malej księżnizki :)
Anufifi- planujac plec podobno warto zwracac uwagę co wypada w danym miesiącu (jAKA pleć)
Beti ja tez sie stesknilam...alez mi milo ;)
Jarzebinko moze faktycznie monitorin powie co i jak..nie smutak sie tym testem...zalapiemy sie na dzidzie 2009 :)
BUZIAKI BABECZKI
MILEGO DNIA
999.jpg

reklama
Witam
Mogę się dołączyć ? :-)

Krótko o mnie
mam 3letniego synka, a od jakiegoś czasu od 2 m-cy dokładnie staramy się o córcię
w zeszłym m-cu nie wyszło, chyba za daleko owu 11 dc a w tym m-cu staranka w 12 dc przerwane przy dwóch delikatnych kreskach na testach owu

zobaczymy co będzie

wydaje mi się, że raczej nic no ale jak nie teraz to w przyszłym miesiącu na bank :-D

teraz mam 14dc wiec testowanie dopeiro pod koniec m-ca

pozdrawiam serdecznie :happy2:

Do góry