reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

Marlena no wlasnie zadnego polskiego lekarza nie ma u nas bo to male miasteczko bede musiala poczekac do wyjazdu do polski albo kupic nutramigen na ebayu :-(szkoda tylko ze tak sie to przyciaga bo malego skora coraz gorzej wyglada:-(
Mata u nas jest to samo teraz...wczesniej zjadal caly sloiczek a teraz kilka lyzeczek i jak ja mam zrobic caly posilek bezmleczny a co dopiero wprowadzic drugi...moze to przez zebule nie chce jesc lyzeczka...nie wiem:-(

reklama
Miałam dokładnie to samo kilka dni temu, na szczęście Ola już się naprawiła :tak:
Biedaczka straciła też na wadze, a należy do wagi lekkiej(około 7kg).
Mam pytanie, podajecie swoim dzieciaczkom coś do picia - soczki, wodę, herbatki...? Piją chętnie? Bo dla mojej małej 10ml wypić w ciągu dnia to i tak wyczyn... a chyba powinna, bo je mleko modyfikowane... Jak myślicie?
Moim zdaniem powinna pic tez cos innego niz mleczko moja Marysia wypija 4 butelki po 125ml herbatek tylko,ze ona nalezy do tej wagi ciezkiej,hihi:-D;-)

Miałam dokładnie to samo kilka dni temu, na szczęście Ola już się naprawiła :tak:
Biedaczka straciła też na wadze, a należy do wagi lekkiej(około 7kg).
Mam pytanie, podajecie swoim dzieciaczkom coś do picia - soczki, wodę, herbatki...? Piją chętnie? Bo dla mojej małej 10ml wypić w ciągu dnia to i tak wyczyn... a chyba powinna, bo je mleko modyfikowane... Jak myślicie?
Joasiek przy mleku modyfikowanym to napewno powinna pić. Może spróbuj kupić kubeczek, moze ja to zaciekawi i będzie chętniej piła.

Joasiek przy mleku modyfikowanym to napewno powinna pić. Może spróbuj kupić kubeczek, moze ja to zaciekawi i będzie chętniej piła.
Kubeczek ma, nawet go lubi, ale pić z niego nie chce, woli dziubek pogryźć...
Martwię się tym, że nie pije bo wiem, że powinna :-(. Ale nie wiem jak ją namówić...
Macie pomysł?

reklama
Moim zdaniem powinna pic tez cos innego niz mleczko moja Marysia wypija 4 butelki po 125ml herbatek tylko,ze ona nalezy do tej wagi ciezkiej,hihi:-D;-)

A ja w Kościele pouczam Olka nie kręć się .....wstań klęknij itp...więc tak jak i Wy...trudno się skupić ale na podniesieniu...zawsze beczę z wiadomych powodów:panie nie jestem godzien........

Ostatnia edycja:
Do góry