reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ja dziś po obiadku jadę do mojej mamity na ciacho i kawuche:-), a przy okazji zabieram cały majdan, bo będę robiła pazurki, nie ma jak to przekupstwo ciachem i kawą hehe:-):-)
a jak plany u Ciebie dziś?

Dzien Dobry:)
Ja zagladnelam z kawka.. pospalam.. psa to ja wywalam o 5.45:-) i mam przerwe w spaniu:eek:.. :-D
Jarzebinka...to Ty dzielna kobietka jestes;-)
Anufifi..Kochana oj mam podzielna uwage hihih:-D
Czarodziejka.. a nie za dobrze Ci? z tymi obiadkami?:-D
Beti.. no dobrze ze wstalas juz:-D
Milego dnia wszystkim dziewczynkom:)))

Moja mama jest teraz we Francji na kontroli wiec nie mam gdzie jechac , a ze chłopcy nie sa w formie to siedzimy w domciu....obiadek robi teściowa jak zwykle wiec sie poprostu dzisiaj obijam :-)

Ja mam mame tez daleko:-( ..ale jak mam isc do tesciowej .. to wole sobie sama ugotowac:-D:-D..Wiec dopije kawke.. ide szybko wloski umyc..cobym jutro nie wygladala jak czarownica jak mnie Anufifi zobaczy:-D:-D ... obiadek szybki i do kosciolka z chlopcami:-) a potem labaaaaaa:sorry::sorry:

reklama
Do góry