reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

nieeee, wiecie co tyle się napisałam, a tu neta brak i zjadło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przeważnie jak się długo zastanawia, to szybko kopiuje, żeby nei stracić co napisałam, a dziś...sruuuu i wcięło szybko:wściekła/y::wściekła/y:
więc teraz w skrócie
Anufifi takiej to dobrze:-):-), ja dziś obiadek muszę zrobić, ale laski obiorą ziemniaczki, mężulo zrobi surówkę :-)podział musi być:-):-)
Sylwia ja to właśnie nei pamiętam czy mi się dziś coś śniło:-), wiem że w nocy myślałam, że mojego wykopie z łóżka tak chrapał:wściekła/y::wściekła/
ale korki do uszu włożyłam i zasnęłam:-)
ale swoim snem to się pochwal kochana:-):-):-)

reklama
Sylwia a jak mam Cię tam znaleźć?:-)tymczasem kochana do później :-)
Anufifi dopiero teraz zobaczyłam komenta:-)pierwszego:-)

ja mojego po raz drugi wywalam do lekarza, raz był dostał tabsy i krople,pomagało dopóki się nie skończyło i teraz znowu:wściekła/y: to wina przegrody, tak powiedział lekarz
wyślemy ich razem na przestawienie:-)

Cześć Dziewczyny!
Ja dzisiaj popołudniowo........;-)
Anufifi Twoje studia musiały być szalenie ciekawe, to super że lubisz swoją pracę, kazdy by tak chciał,hmmm....ciekawe czy ja będę lubić swój zawód..:-)
Beti pozwoliłam sobie zapisać Twój przepis na ciasteczka, mam nadzieję że mogę ;-) Bo tak mi smaku narobiłaś :-)
Czarodziejka ja też mam czasem podobne sny....heh :-D
Jarzebinko jak tam samopoczucie w pierwszych dniach świadomości o "stanie błogosławionym"? Masz jakies objawy??

Pozdrówki dla wszystkich dziewczyn!
oraz Witam Stokroteczkę :-)

Wiecie Dziewczyny, moja siostra cioteczna może już dziś urodzi synka, a jeszcze dwa dni temu szykowała się na cesarkę, bo jest już kilka dni po terminie, a mały siedział na pupie zwrócony przodem do niej (tak wykazywało usg), a wczoraj w nocy dostała takich bóli że o mało nie zemdlała i okazało się że mały przekręcił się i jest już główką w dół, no i siostra ma już rozwarcie, więc pewnie lada moment a zostanę po raz kolejny ciocią :-) Jak sobie pomyślę o tych dolegliwościach na końcówce ciąży (siostra śpi od tygodnia na siedzącao bo inaczej nie może, a przy pierwszym dziecku tak nie miała), albo o porodzie.........eh....łapię stracha ;-)

witam witam juz obiad mi sie gotuje to zagladam troche do was,beti kochana zawsze chudlam w ciazy pare kilo a potem przybieralam na wadze,anufifi to fajne mialas studia musisz koniecznie wybrac sie po dyplom to odwiedzisz nasze kolezanki z forum,agnieszka ciesze sie ze jest eszystko dobrze z toba i dzidziusiem,juz moge sobie wyobrazic jakie mialas uczucie jak widzialas w brzuszku dzidzie sie poruszac..dbaj o siebie i odpoczywaj tak jak lekarz mowil..jarzebinko jak samopoczucie?

reklama
Do góry