reklama
anufifi
tęsknię...
Dziewczyny...myslicie ze ten wiesiołek to działa po ilu??? bo ja biorę 5 dzien i mam tyle sluzu ze hohoho!!! dzisiaj to nawet taki rozciągliwy....kurde , ale testy owu negatywne....
Anufifi widzisz to u Ciebie inaczej, ja brałam od początku cyklu wiesiołek, a śluzu jak na lekarstwo...
nie wiem, a testy owu mam pozytywne od dwóch dni, tzn przedwczoraj dwie takie same kreski,a wczoraj nawet testowa ciemniejsza od kontrolnej..
nie wiem, a testy owu mam pozytywne od dwóch dni, tzn przedwczoraj dwie takie same kreski,a wczoraj nawet testowa ciemniejsza od kontrolnej..
a my już po obiadku:-) chwila lenistwa:-):-)
Anufifi nawet nei wiesz ile razy ja mam ochotę mojemu to zrobić
:-):-)
co do wiesiołka kochana, to ja miałam go prawie wcale, więc u mnie chyba nie zadziałał, albo coś ze mną nie tak
gdzieś wyczytałam, że śluzu pełno, a testy owu nie wykazują
Kiki witaj kochana:-) jak zawsze dla każdego coś dobrego:-)a Ty ryba kiedy w PL będziesz?:-) smacznego dla całej rodzinki:-)
Pyszczek witaj:-) pewnie, że mogłaś:-):-)cieszę się, że smakują:-)ja wczoraj też je trochę zmodyfikowałam:-)dałam mniej masła i takie bardziej kokosankowe wyszły:-)no to gratulacje ciociu:-):-)a Ty kobieto już nie szalej za wczasu, bo taki strach przedwczesny to wiesz
Anufifi nawet nei wiesz ile razy ja mam ochotę mojemu to zrobić
:-):-)co do wiesiołka kochana, to ja miałam go prawie wcale, więc u mnie chyba nie zadziałał, albo coś ze mną nie tak
gdzieś wyczytałam, że śluzu pełno, a testy owu nie wykazująKiki witaj kochana:-) jak zawsze dla każdego coś dobrego:-)a Ty ryba kiedy w PL będziesz?:-) smacznego dla całej rodzinki:-)
Pyszczek witaj:-) pewnie, że mogłaś:-):-)cieszę się, że smakują:-)ja wczoraj też je trochę zmodyfikowałam:-)dałam mniej masła i takie bardziej kokosankowe wyszły:-)no to gratulacje ciociu:-):-)a Ty kobieto już nie szalej za wczasu, bo taki strach przedwczesny to wiesz

Czarodziejka
Fanka BB :)
Boszeee 2 minuty czlowieka nie ma a tu naskrobane ze hoho...
Sylwia- Ty wyposzczona ....to kiedy męzus wraca?mam nadzieje ze zalapiesz sie na erduszka w plodnym okresie
Jarzebinko - no wlasnie jak Ci w duszy gra wiedząc ze malutkie pod sercem rosnie?)
Anufifi ale Wam fajnie baby...jutro sie widzicie,,,pomyslcie o mnie choc przez chwilę
Beti moj tez chrapie...
Dobra babki spadam poczytac troche bo juro mam egzamin.
Sylwia- Ty wyposzczona ....to kiedy męzus wraca?mam nadzieje ze zalapiesz sie na erduszka w plodnym okresie
Jarzebinko - no wlasnie jak Ci w duszy gra wiedząc ze malutkie pod sercem rosnie?)
Anufifi ale Wam fajnie baby...jutro sie widzicie,,,pomyslcie o mnie choc przez chwilę
Beti moj tez chrapie...

Dobra babki spadam poczytac troche bo juro mam egzamin.

anufifi
tęsknię...
Czarodziejko... z Sylwia nie tylko o was pomyslimy ale wszystkie was obgadamy
Sylwia75
Mama Super Synków:)
reklama
R
rouż
Gość
Witajcie
U mnie 1 cykl starnek o rodzenstwo dla synusia
ale zaczynam najwczesniej od wtorku jak skoncze brac antybiotyk, bo sie wczesniej boje. Bardzo chcialabym coreczke bo synusia juz mam, sprobuje celowac w coreczke, ale bez przesady. Moj maz mowi, mozemy probowac, ale i tak chlopak bedzie...Kurcze, podczas pierwszej ciazy tez od poczatku byl tego pewny...Ale mam nadzieje, ze go zaskocze! Milego dnia 
U mnie 1 cykl starnek o rodzenstwo dla synusia
Podziel się:

psialam ze od CZERWCA