reklama
anufifi
tęsknię...
Dziewczyny...myslicie ze ten wiesiołek to działa po ilu??? bo ja biorę 5 dzien i mam tyle sluzu ze hohoho!!! dzisiaj to nawet taki rozciągliwy....kurde , ale testy owu negatywne....
Anufifi widzisz to u Ciebie inaczej, ja brałam od początku cyklu wiesiołek, a śluzu jak na lekarstwo...
nie wiem, a testy owu mam pozytywne od dwóch dni, tzn przedwczoraj dwie takie same kreski,a wczoraj nawet testowa ciemniejsza od kontrolnej..

a my już po obiadku:-) chwila lenistwa:-):-)
Anufifi nawet nei wiesz ile razy ja mam ochotę mojemu to zrobić
:-):-)
co do wiesiołka kochana, to ja miałam go prawie wcale, więc u mnie chyba nie zadziałał, albo coś ze mną nie tak
gdzieś wyczytałam, że śluzu pełno, a testy owu nie wykazują
Kiki witaj kochana:-) jak zawsze dla każdego coś dobrego:-)a Ty ryba kiedy w PL będziesz?:-) smacznego dla całej rodzinki:-)
Pyszczek witaj:-) pewnie, że mogłaś:-):-)cieszę się, że smakują:-)ja wczoraj też je trochę zmodyfikowałam:-)dałam mniej masła i takie bardziej kokosankowe wyszły:-)no to gratulacje ciociu:-):-)a Ty kobieto już nie szalej za wczasu, bo taki strach przedwczesny to wiesz
Anufifi nawet nei wiesz ile razy ja mam ochotę mojemu to zrobić

co do wiesiołka kochana, to ja miałam go prawie wcale, więc u mnie chyba nie zadziałał, albo coś ze mną nie tak

Kiki witaj kochana:-) jak zawsze dla każdego coś dobrego:-)a Ty ryba kiedy w PL będziesz?:-) smacznego dla całej rodzinki:-)
Pyszczek witaj:-) pewnie, że mogłaś:-):-)cieszę się, że smakują:-)ja wczoraj też je trochę zmodyfikowałam:-)dałam mniej masła i takie bardziej kokosankowe wyszły:-)no to gratulacje ciociu:-):-)a Ty kobieto już nie szalej za wczasu, bo taki strach przedwczesny to wiesz

Czarodziejka
Fanka BB :)
Boszeee 2 minuty czlowieka nie ma a tu naskrobane ze hoho...
Sylwia- Ty wyposzczona ....to kiedy męzus wraca?mam nadzieje ze zalapiesz sie na erduszka w plodnym okresie
Jarzebinko - no wlasnie jak Ci w duszy gra wiedząc ze malutkie pod sercem rosnie?)
Anufifi ale Wam fajnie baby...jutro sie widzicie,,,pomyslcie o mnie choc przez chwilę
Beti moj tez chrapie...
Dobra babki spadam poczytac troche bo juro mam egzamin.
Sylwia- Ty wyposzczona ....to kiedy męzus wraca?mam nadzieje ze zalapiesz sie na erduszka w plodnym okresie
Jarzebinko - no wlasnie jak Ci w duszy gra wiedząc ze malutkie pod sercem rosnie?)
Anufifi ale Wam fajnie baby...jutro sie widzicie,,,pomyslcie o mnie choc przez chwilę
Beti moj tez chrapie...

Dobra babki spadam poczytac troche bo juro mam egzamin.

anufifi
tęsknię...
Czarodziejko... z Sylwia nie tylko o was pomyslimy ale wszystkie was obgadamy

Sylwia75
Mama Super Synków:)
reklama
R
rouż
Gość
Witajcie
U mnie 1 cykl starnek o rodzenstwo dla synusia
ale zaczynam najwczesniej od wtorku jak skoncze brac antybiotyk, bo sie wczesniej boje. Bardzo chcialabym coreczke bo synusia juz mam, sprobuje celowac w coreczke, ale bez przesady. Moj maz mowi, mozemy probowac, ale i tak chlopak bedzie...Kurcze, podczas pierwszej ciazy tez od poczatku byl tego pewny...Ale mam nadzieje, ze go zaskocze! Milego dnia 
U mnie 1 cykl starnek o rodzenstwo dla synusia
Podziel się: