reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny...myslicie ze ten wiesiołek to działa po ilu??? bo ja biorę 5 dzien i mam tyle sluzu ze hohoho!!! dzisiaj to nawet taki rozciągliwy....kurde , ale testy owu negatywne....

Anufifi widzisz to u Ciebie inaczej, ja brałam od początku cyklu wiesiołek, a śluzu jak na lekarstwo...:confused: nie wiem, a testy owu mam pozytywne od dwóch dni, tzn przedwczoraj dwie takie same kreski,a wczoraj nawet testowa ciemniejsza od kontrolnej..:tak:

a my już po obiadku:-) chwila lenistwa:-):-)
Anufifi nawet nei wiesz ile razy ja mam ochotę mojemu to zrobić
:-):-)
co do wiesiołka kochana, to ja miałam go prawie wcale, więc u mnie chyba nie zadziałał, albo coś ze mną nie tak gdzieś wyczytałam, że śluzu pełno, a testy owu nie wykazują
Kiki witaj kochana:-) jak zawsze dla każdego coś dobrego:-)a Ty ryba kiedy w PL będziesz?:-) smacznego dla całej rodzinki:-)
Pyszczek witaj:-) pewnie, że mogłaś:-):-)cieszę się, że smakują:-)ja wczoraj też je trochę zmodyfikowałam:-)dałam mniej masła i takie bardziej kokosankowe wyszły:-)no to gratulacje ciociu:-):-)a Ty kobieto już nie szalej za wczasu, bo taki strach przedwczesny to wiesz

Boszeee 2 minuty czlowieka nie ma a tu naskrobane ze hoho...
Sylwia- Ty wyposzczona ....to kiedy męzus wraca?mam nadzieje ze zalapiesz sie na erduszka w plodnym okresie :)
Jarzebinko - no wlasnie jak Ci w duszy gra wiedząc ze malutkie pod sercem rosnie?)
Anufifi ale Wam fajnie baby...jutro sie widzicie,,,pomyslcie o mnie choc przez chwilę :)
Beti moj tez chrapie...:baffled:
Dobra babki spadam poczytac troche bo juro mam egzamin.:eek:

ale sobie napisała 2 min hehe:-p:-p
no właśnie dziewczyny wypijcie jutro za nas kawusie:-):-)
musimy zrobić zlot kiedyś:-)
Czarodziejko echh ci faceci:eek::happy2:
3mam kciukaski za jutrzejszy egzamin:tak::tak:daj znak jak Ci poszło kochana:-)

ja zmykam kochane pogościć się troszkę i popracować:-):-):-)

a to jak się pokłocimy z naszymi szanownymi:-):-)
albo Anufifi i Czarodziejko z naszymi chrapiącymi:-):-):-)
nic nie powiemy tylko rano przykleimy im kapcie do podłogi za nieprzespaną noc:-):-):-)

Czarodziejko... z Sylwia nie tylko o was pomyslimy ale wszystkie was obgadamy

reklama
Witajcie:)
U mnie 1 cykl starnek o rodzenstwo dla synusia :) ale zaczynam najwczesniej od wtorku jak skoncze brac antybiotyk, bo sie wczesniej boje. Bardzo chcialabym coreczke bo synusia juz mam, sprobuje celowac w coreczke, ale bez przesady. Moj maz mowi, mozemy probowac, ale i tak chlopak bedzie...Kurcze, podczas pierwszej ciazy tez od poczatku byl tego pewny...Ale mam nadzieje, ze go zaskocze! Milego dnia :)

Do góry