reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi najważnejsze, że małżonek mimo,ze niby nie wierzył, będzie Cię teraz wspierał kochana:tak::-)Sylwuś a ode mnie ja pacnij jak będzie się za bardzo denerwować:tak: Ty bliżej więc sięgniesz:-):-):-)
Sylwia ja generalnie lubię ryż na mleku bardzo, ja już sama nie wiem, a nie chcę sobie nic na siłę wmawiać
ryż napuchł i był pyszniutki:-):-)
Royanna wyciśnij jak cytrynkę:-):-) no i żeby efekty były:-):-) ja Tobię nie zyczę spokojnej:-):-) ale po tym kolorowej:-):-)
dziewczynki będziecie miały swoje córcie:tak::-)wiara czyni cuda:tak::-)
kurcze sama zostałam z synkiem, nawet Kinga córcię chce:-):Margarittka chodź tu:-):-):-)

a Ty na kiedy masz planowany termin ???? i w jakim wieku ciązy byłaś na pierwszej wizycie, bo chyba juz byłaś , prawda....................... :tak:

Byłam w 6 tygodniu i 1 dniu i pięknie już biło serduszko
a termin mam na 09.09.09 :rofl2::-D:-D:-D

Dzięki dziewczyny za zaproszenia na NK jesteście wszystkie boskie :tak::sorry::-)

Kicia matulu nie doczytałam....przykro mi Słońce ale nie opuszczaj nas :-(

dobranoc Anufifi

Kiki serio czujesz chłopaka ? hm...ja to się zastanawiam czy mój instynkt szwankuje czy wmawiam sobie tą dziewczynkę ale ni w ząb nie pasuje mi siusiak w brzuszku :tak::-) nie piszę tego bo nie chcę chłopca tylko jakoś tak to bardzo czuję :confused2::szok:

nawet już zakupiłam coś różowego hihiihi drobnostka ale nie mogłam się oprzeć :-D;-)

reklama
Do góry