reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

A ja bede potrzebowala podwojnego bo Viki jest jeszcze za mala aby wszedzie sama chodzic,to moje typy tylko ze ten pierwszy wydaje mi sie za ciezki a ten drugi ma troche za male kola....

reklama
hej
high trek-caly komplet teraz kosztuje kolo 1000chf czyli jakies 2790pln bo frank tak wysoko stoi 2,71pln-CHF
jakies pare miesiecy temu frank stal 2,0pln wiec wtedy wszystko bylo naprawde tanie teraz kurs jest wysoki i w zwiazku z tym ceny sa mniej wiecej takie jak w Polsce bo normalnie jest tu taniej jezeli chodzi o rozne sprzety.....ubranka jednak znajduje conowo zwlaszcza tych francuskich firm bo tu sa uwzane za najlepsza jakosc...myslelam zeby jechac do francji -blisko mam,bo tam jest niby taniej i wiekszy wybor jezeli chodzi o produckty dzieciece ale euro tez stoi wysoko wiec nie sadze ze bedzie specjalnie taniej.

A ja bede potrzebowala podwojnego bo Viki jest jeszcze za mala aby wszedzie sama chodzic,to moje typy tylko ze ten pierwszy wydaje mi sie za ciezki a ten drugi ma troche za male kola....
Beatko moj oli bedzie miał 2 latka jak sie mała urodzi i zastanawiałam sie nad buggypod- fajna dostawka do wózka zawsze mozna ją złożyć zerknij to stronka z nim jest nawet prezentacja filmikowa http://www.buggypod.pl/

Ostatnia edycja:
patusia- zaje fajny pomysl... sopko swietne rozwiazanie... moj bedzie mial ponad 4 lata wiec jedynie podstawka na kuleczkach doczepiana... ale dla mniejszych malcow superanckie...

Mamusie mam dwa pytania . Jak się sprawują wózki trójkołowe, zastanawiam się nad Quinny ? A firmy Graco i Maxi Cosi , to są nasze czy zagraniczne ? Z góry dziękuję za odpowiedź :-)

reklama
Musze się pochwalić kupiłam dziś wózek dla syneczka x lander xt w kolorze zielonym. Długo sie zastanawiałam jaki wybrać, padło na trójkołowca bo czytałam o nim same dobre opinie i moja szwagierka też go ma i sobie chwali.
Pani w sklepie miała go w promocyjnej cenie, podobno w okolicach marca kwietnia x landery maja strasznie pójść w górę bo wejdzie kolekcja 2009r. i jest dużo droższa. Więc sie zdecydowałam, bo mnie za bardzo nie robi różnicy czy z 2008r. czy 2009r.

Do góry